Program


VELIKI ROĐENDANSKI KONCERT - RADIO 202

VELIKI ROĐENDANSKI KONCERT - RADIO 202

Radio Beograd 202 velikim besplatnim koncertom obeležiće svoj 50. rođendan! Ovaj radio, popularno nazvan „Dvestadvojka“ će 26. juna 2019. godine u Štark Areni okupiti neka neka od najvećih imena srpske i regionalne rok i pop-rok muzike.

Radio Beograd 202 velikim besplatnim koncertom obeležiće svoj 50. rođendan!Ovaj radio, popularno nazvan „Dvestadvojka“ će 26. juna 2019. godine u Štark Areni okupiti neka neka od najvećih imena srpske i regionalne rok i pop-rok muzike:

 

     Yu grupa,

     Van Gogh,

     Neno Belan & Fiumens,

     Neverne bebe,

     Artan Lili,

     Zemlja gruva,

     Dejan Cukic & Spori ritam

 

   + GOST IZNENAĐENJA!!!

 

 

Radio Beograd 202 je najmlađi član porodice Radio Beograda, radijskog dela današnjeg javnog medijskog servisa Radio-televizije Srbije. Program je počeo da emituje 27. 06. 1969. godine. Bio je i ostao inovator i šampion Srbije i regiona u različitim oblicima direktne komunikacije sa slušaocima sa kojima je danas u kontaktu 24 časa dnevno.

 

„202“ već pola veka pomera granice uobičajenog i tradicinalnog radija. To je prvi radio u regionu koji je organizovao koncerte uživo. Pet decenija se na ovom radiju sluša najbolja domaća i svetska rok i pop muzika. „Dvestadvojka“ posebnu pažnju posvećuje domaćoj muzici i podršci kvalitetnim novim izvođačima.

 

Početak karijere mnogih velikih regionalnih i srpskih zvezda vezan je upravo za „Dvestadvojku“ koja im stalno pruža podršku. Zato ne čudi što na rođendanski koncert Radio Beograda 202 dolaze neki od naših najvećih izvođača i neki koji su na putu da to postanu.

 

ULAZna ovaj spektakl 26. 06. 2019. godine u Štark Areni je BESPLATAN, ali svi posetioci moraju da imaju ULAZNICE koje su dostupne na blagajnama Štark Arene, na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, preko sajta www.tickets.rs i naportirnici Radio Beograda, Hilandarska 2.

 

Linkovi:

www.rts.rs/page/radio/ci/live.html

www.rts.rs/page/radio/sr/news/25/beograd-202.html 

https://rtsplaneta.rs/linear/16091

https://rtsplaneta.rs/video/list/category/21/radio-beograd-202

https://www.facebook.com/beograd202/  

https://twitter.com/Beograd202 

https://www.instagram.com/beograd202/

Preporuka


ZDRAVKO ČOLIĆ

Štark Arena

ZDRAVKO RASPRODAO I PETI KONCERT I ZAKAZAO ŠESTI ZA 28. DECEMBAR U ŠTARK…

LEXINGTON

Štark Arena

LEXINGTON

Anetha is bringing her energetic dance promise and 90s rave infused set to…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati