Program


Vasil Hadžimanov Trio

Vasil Hadžimanov Trio

Vasil Hadžimanov Trio, projekat koji okuplja tri virtuoza: klavijaturistu i pijanistu, Vasila Hadžimanova, basistu, Martina Djakonovskog i bubnjara, Aleka Sekulovskog, nastupiće u utorak, 29. juna na letnjoj sceni kluba BitefArtCafe-a.  više

Vasil Hadžimanov Trio, projekat koji okuplja tri virtuoza: klavijaturistu i pijanistu, Vasila Hadžimanova, basistu, Martina Djakonovskog i bubnjara, Aleka Sekulovskog, nastupiće u utorak, 29. juna na letnjoj sceni kluba BitefArtCafe-a.

Svaki umetnik je istaknuta ličnost u svojoj muzičkoj sferi, ali ovim projektom Vasil Hadžimanov Trio stiže kao jedinstveni muzički sastav.

Ono što ove izuzetne muzičare povezuje je gitarista Toni Kitanovski, koji je preuzeo ulogu producenta i doprineo svojim kompozicijama projektu. Čvrsto ali i slobodno sviranje trija istovremeno je spiritualno i romantično, vođeno sopstvenim dubokim pulsom. Oni pružaju stalnu spregu izmedju slobode i napetosti kako bi stvorili jedinstvenu modernu džez muziku. Trio pokazuje i velike tehničke sposobnosti pa su njihove improvizacije posebno upečatljive jer uspevaju istovremeno da zadrže lirsku rečitost.

Ovaj projekat posebno prikazuje Vasilovu sposobnost na akustičnom klaviru, njegovo sviranje je istovremeno dinamično i osetljivo, smelo i strastveno. S druge strane, moglo bi se reći da je dinamika Vasil Hadžimanov Band-a uticala na emocije izražene ovde na akustičnom klaviru, jer trio pokazuje neobičnu sposobnost da smelim izjavama ulije ekspresivne nijanse.

Njihova bliska komunikacija tokom svih nastupa prilično je impresivna, čineći ovaj trio odličnom muzičkom izjavom i jedinstvenim susretom tri muzičara sa snažnim duhom i izrazom.

"Melody Rhymes". Album će moći da se kupi na samom koncertu, a Vasil, Martin i Alek su najavili da će albume sa zadovoljstvom potpisivati nakon nastup.

 

Informacije i rezervacije stolova:
063594294 & 063594054
www.bitefartcafe.com/kontakt

Izvor: Novi Bitefartcafe

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ARA MALIKIAN

Kombank Dvorana, Beograd

Na svetskoj turneji „Royal garage“ , Ara Malikianj predstavlja svoj istoimeni album. Ova…

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati