Program


Vasil Hadžimanov Band

Vasil Hadžimanov Band

Na obostrano zadovoljstvo, posle duže pauze, Vasil Hadžimanov band ponovo na Letnjoj sceni! Bend čija su sva izdanja i muzika u Srbiji proglašeni za umetnička dela od kulturnog značaja za ovu zemlju, svakako nije potrebno posebno predstavljati. Pozivamo vas da pristustvujete ovom svojevrsnom muzičkom prazniku uz VH bend.

INFO ORGANIZATORA (14.06.2021):


Obaveštavamo vas da će se, iz organizacionih razloga, umesto dva koncerta Vasil Hadžimanov benda, održati jedan koncert i to u četvrtak, 17. juna.


Popuštenje mera okupljanja na otvorenom, proslavićemo na najlepši mogući način!
Svi zajedno, 17.6. u Letnjem Bitefu, uz nestvarno muziciranje VH benda. Slavimo povratak muzike Uživo!

Ulaznice kupljene za 18. jun će moći da se iskoriste za koncert 17. juna ili će moći da se izvrši povrat novca po važećim pravilima www.tickets.rs.

Izvinjavamo se svima koji su ulaznice kupili za 18.6. i nadamo se da će ipak biti u mogućnosti da uživaju u ovom muzičkom prazniku dan ranije.

 


 

Na obostrano zadovoljstvo, posle duže pauze, Vasil Hadžimanov band ponovo na Letnjoj sceni! Bendčija su sva izdanja i muzika u Srbiji proglašeni za umetnička dela od kulturnog značaja za ovu zemlju, svakako nije potrebno posebno predstavljati. Pozivamo vas da pristustvujete ovom svojevrsnom muzičkom prazniku uz VH bend.

 

Izvor: Novi Bitefartcafe

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u beogradsku Arenu.

ŽENSKI RAZGOVORI

Akademija 28, Beograd

U pitanju je urnebesna komedija koja redovno puni dvorane i uspešno zabavlja publiku. Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore,…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati