Program


Trio Sveti

Trio Sveti

Trio Sveti je amsambl virtuoznih muzicara sa naseg podneblja.

Trenutni događajiTrio Sveti je amsambl virtuoznih muzicara sa naseg podneblja.

Bubnjar Marko Djordjevic vise od dvadeset godina gradi uspesnu muzicku karijeru u Njujorku. 

Modern Drummer Magazin zove ga 'bubnjarem svetske klase' i 'istinskim inovatorom'.

Vasil Hadzimanov (Berklee) i Branko Trijic (Amsterdam Conservatorium), povratkom u zemlju nakon muzickih studija u inostranstvu, znacajno su doprineli napretku savremene instrumentalne muzike na nasim prostorima.

Clanovi grupe Trio Sveti iskustvo i kredibilitiet stekli su svirajuci sa vrhunskim svetskim muzicarima poput Lionel Loueke-a, Matt Garrison-a, David Binney-a, Aaron Goldberg-a, Antonio Sanchez-a, Wayne Krantz-a, Teodossi Spasov-a, Tivon Pennicott-a, Aaron Goldberg-a, Clarence Spady-a, Jonah Smith-a, itd.

Njihov zajednicki izraz je emotivno upecatljiv, spontan, virtuozan, unikatan. DVD Trio Sveti sa koncerta odrzanog u beogradskom Pozoristu na Terazijama svedoci o kvalitetu njihovog zivog nastupa, kao i o fantasticnoj reakciji publike na njihovo muziciranje!

Sva trojica su komozitori i vode svoje sastave.

Osim komponovanjem i sviranjem, sva tri clana grupe Trio Sveti bave se i obrazovanjem mladih muzicara: Marko je profesor na Berklee-u, a radionice je drzao u Severnoj i Juznoj Americi, Evropi, Aziji i Africi. Vasil je profesor na muzickoj akademiji u Stipu i Novom Sadu, a Branko profesor klasicne gitare.

Informacije I rezervacije stolova:
063594294


Izvor: Novi BItefartcafe

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

Adam Beyer Drumcode Belgrade

Hangar u Luci, beograd

Gostovanje Drumcode ekipe, koje je planirano za 22. maj ove godine, odlaže se…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati