Program


THE WALL
3

THE WALL

Svoj 15. fođendan, Studio Centar će proslaviti premijerom pozorišnog performansa „The Wall“, koji je inspirisan istoimenim albumom grupe Pink Floyd.

UTORAK, 25.5.2021. u 20 časova

DOM OMLADINE BEOGRADA – VELIKA SALA

15 GODINA STUDIO CENTRA

 

THE WALL

 

Generacijska priča, rađena po motivima istoimenog albuma grupe Pink Floyd

 

Koncept i režija: Nenad Radović

Asistent režije: Nemanja Stanković

Dizajn: Ana Stefanović

Muzika zasnovana na albumu The Wall, grupe Pink Floyd

Svoj 15. fođendan, Studio Centar će proslaviti premijerom pozorišnog performansa „The Wall“, koji je inspirisan istoimenim albumom grupe Pink Floyd. Ovaj pozorišni događaj, u kojem učestvuje više od 20 polaznika Studio Centra najrazličitijih uzrasta, govori o nemogućnosti zdravog i slobodnog odrastanja u okruženju koje je postalo bolesno i robotizovano, usled globalne degradacije sistema vrednosti koji smo, ne tako davno, poznavali. Kako ostati svoj, a prilagoditi se vremenu u kojem živiš?

Predstava će biti izvedena u Velikoj Sali Doma omladine Begorada, dugogodišnjeg partnera pri realizaciji pozorišnog repertoara za mladu publiku.

Izvor: Studio Centar

Preporuka


02. jul, Priboj
03. jul, Novi Pazar
06. jul, Vranje

ARSENAL FEST 2021

Knežev Arsenal, Kragujevac

ARSENAL FEST 2021

Predstava „NOT THE RIGHT LEG" Otvoreno pozorište & Cirkusfera & Tri groša

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati