Program


SVI SMO PRIČE - KOJA JE TVOJA?

SVI SMO PRIČE - KOJA JE TVOJA?

“SVI SMO PRIČE - KOJA JE TVOJA?” / Autorski projekat
Režija: Pavle Jerinić
STUDIO “BIS”, Beograd

“SVI SMO PRIČE - KOJA JE TVOJA?” / Autorski projekat 
Režija: Pavle Jerinić
STUDIO “BIS”, Beograd
Trajanje: 75 minuta
ČETVRTAK, 14.11. u 20h

Šta oblikuje identitet mlade generacije? Koliko je odrastanje i sazrevanje lako ili teško? Ko smo i šta bili i šta ćemo biti?
Život pred našim očima krije hiljade i hiljade priča. Često se desi, kad prođemo pored prosjaka, kad pogledamo u nečiji prozor ili čujemo delić razgovora u mimohodu, kad nađemo nečije odbačene stvari na ulici... da zastanemo i pomislimo – kakva li se priča krije iza toga?
Glumci predstave dočaraće nam svoje priče i priče svojih vršnjaka od najranijih sećanja do danas, kada su njihovi mladi životi već pretrpeli vrhunska uzdignuća, kao i strahovite brodolome. Reći će vam i da uvek postoje dve strane medalje. Pobede i porazi, usponi i padovi... Ali, upravo to je ono čime vas život oblikuje i čime konačno određuje ko ste.

(Izvor: Studio - Centar za kulturnu edukaciju / Studio Centar)

Preporuka


ZDRAVKO ČOLIĆ

Štark Arena

ZDRAVKO RASPRODAO I PETI KONCERT I ZAKAZAO ŠESTI ZA 28. DECEMBAR U ŠTARK…

LEXINGTON

Štark Arena

LEXINGTON

Tenesi Vilijams Mačka na usijanom limenom krovu Reditelj i izbor muzike: Nataša Poplavska

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati