Program


SNEŽANA ĐURIŠIĆ

SNEŽANA ĐURIŠIĆ

SNEŽANA ĐURIŠIĆ
 više

 

Jedna od najtalentovanijih i najboljih pevačica na našim prostorima ove godine proslavlja veliki jubilej – 50 godina uspešne muzičke karijere. Tim povodom održaće veliki solistički koncert 17.aprila 2019.godine u Velikoj dvorani Sava Centra u Beogradu, sa početkom u 20h.

 

Pred prepunom dvoranom Sava Centra prethodni put je nastupila 2015.godine i priredila nezaboravni koncert na kome je dovelaatmosferu do usijanja.

 

Tokom svoje duge karijere od poštovalaca i publike stekla je epitet “Kraljica narodne muzike”. Snežana Đurišić je jedna od najkvalitetnijih i najpopularnijih pevačica domaće folk scene, a prepoznatljiva je po velikom broju hitova. Njeni čuveni hitovi su: „Lepi moj“,„Mala soba tri sa tri“, “Niko me nije voleo kao ti“, „Pričaj mi pričaj“, „Učiniću sve“, „Kuće male, krečene u belo“, „Između tebe i mene tama“, „Vratiću se“, „Kleo se, kleo“, „Odakle si sele“, “Kaluđeru moj”, “Kako da se pomirim sa tim”, “Kiše”, “Srna i jelen”…

 

Pozivamo Vas da i Vi budete deo ove velike proslave jubileja, gde ćemo zajedno sa Snežanom da podelimo čarobne trenutke ovog muzičkog spektakla.

 

Preporuka


LEXINGTON

Štark Arena

LEXINGTON

DEEP PURPLE

Štark Arena

Ljubitelji tvrdog zvuka će imati jedinstvenu priliku da poslednji put čuju hitove rok…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.