Program


ŠLOMO MINC, violina i ITAMAR GOLAN, klavir
5

ŠLOMO MINC, violina i ITAMAR GOLAN, klavir

Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo koncert dvojice slavnih umetnika – violinskog virtuoza Šloma Minca i pijaniste Itamara Golana!

Trenutni događajiŠlomo Minc, violina & Itamar Golan, klavir

(Shlomo Mintz, Violin & Itamar Golan, Piano)

 

Program: Violinske sonate Kloda Debisija, Sezara Franka, Johanesa Bramsa i Šloma Minca

 

Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo koncert dvojice slavnih umetnika – violinskog virtuoza Šloma Minca i pijaniste Itamara Golana!

Šlomo Minc, koji je poslednji put nastupao u Beogradu sada već davne 2006. godine, smatra se jedinim legitimnim naslednikom svog slavnog mentora, Isaka Šterna. Već kao šesnaestogodišnjak, prvi put je nastupio u Karnegi Holu! Minc nastupa sa najvrećim svetskim dirigentima i solistima, a bio je član žirija najvećih svetskih muzičkih takmičenja, „Čajkovski“ u Moskvi i „Kraljica Elizabeta“ u Briselu.

Itamar Golan uživa reputaciju najboljeg svetskog klavirskog saradnika. Umetnik, koga smo imali prilike da slušamo na ranijim izdanjima BEMUS-a sa Džulijanom Rahlinom i Romanom Simovićem, ovoga puta se pridružuje Šlomu Mincu u nezaboravnoj muzičkoj avanturi, u kojoj će beogradska publika prvi put moći da čuje i jednu kompoziciju samog Minca!

 

Izvor: Cebef

 

 

 

Preporuka


ZDRAVKO ČOLIĆ

Štark Arena

ZDRAVKO ČOLIĆ RUŠI REKORDE - ČETIRI ARENE ZA BEOGRAĐANE!

SEVERINA

Štark Arena

Nakon velike regionalne turneje ,,Dobrodošao u klub”, koju je videlo preko 250 hiljada…

PoleGroup founder back in the Big Room after five years.

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati