Program


SLOBODNA ZONA - Između dve zore
4

SLOBODNA ZONA - Između dve zore

Kadir je primoran da donese moralnu odluku koja će imati uticaja na snove, porodicu i život supruge radnika povređenog u njegovoj kompaniji.

Između dve zore (igr.)

Reditelj: Selman Nacar

Zemlja: Turkey, Romania, France, Spain

Godina: 2021.

Trajanje: 91’

Jezik: Turkish

Uloge: Mucahit Kocak, Nezaket Erden, Ünal Silver

Produkcija: Kuyu Film, Fol Film, Karma Film Prod

---------------------------------

HORIZONTI BALKANA

 

SINOPSIS:

Nakon što je radnik teško povređen u njegovoj porodičnoj kompaniji, Kadir je primoran da donese moralnu odluku koja će imati uticaja na njegove snove, porodicu i život supruge provređenog radnika.

 

BIOGRAFIJA REDITELJA:

Selman Nacar je filmski autor, koji je magistrirao filmsku režiju na Fakultetu lepih umetnosti Univerziteta Kolumbija u Njujorku. Na istom univerzitetu bio je predavač na predmetu igranog filma. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Bilgi Univerziteta u Istanbulu 2015. godine, a 2016. godine na Fakultetu za film. Alumnus je kampusa Berlinale Talent 2019. i First Films First 2020.

Selman je osnivač producijske kuće Kuju Film, koja je producirala filmove Stub soli (2018.) i Pripadanje (2019.), oba premijerno prikazana u okviru Sekcije foruma filmskog festivala u Berlinu. Režirao je svoj prvi igrani film pod nazivom Između dve zore (2021), dok trenutno radi na svom drugom igranom filmu Rana kolebanja.

 

FESTIVALI I NAGRADE

Festival de Cannes 2021

San Sebastián International Film Festival 2021

Transilvania International Film Festival 2019

 

Trejler: https://youtu.be/9KxnBzcNg3k

 Izvor: Free Zone

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u beogradsku Arenu.

Stefan Milenković i Nele Karajlić će 21. juna 2022. godine na Svetski dan muzike predstaviti na beogradskom Tašmajdanu svoj zajednički…

"Priča se po gradu" je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati