Program


Richard Bona & Alfredo Rodriguez

Richard Bona & Alfredo Rodriguez

Richard Bona je već uveliko poznat ovdašnjoj publici! Nakon što je 2019. nastupio na dva rasprodata koncerta Musicology Sessions u Beogradu, zauvek je kupio sve one koji su imali sreću da na vreme dođu do ulaznica. Njegova maestralna svirka, predivno baršunast i pokretljiv vokal i savršen smisao za humor, njegove nastupe čini događajima za pamćenje.

Trenutni događaji




Richard Bona je već uveliko poznat ovdašnjoj publici! Nakon što je 2019. nastupio na dva rasprodata koncerta Musicology Sessions u Beogradu, zauvek je kupio sve one koji su imali sreću da na vreme dođu do ulaznica. Njegova maestralna svirka, predivno baršunast i pokretljiv vokal i savršen smisao za humor, njegove nastupe čini događajima za pamćenje.Sada ćete upoznati i podjednako maestralnog i fascinantnog pijanistu, Alfreda Rodrigesa, koji će, zajedno sa Richard Bona održati dva koncerta u sklopu Musicology Sessions, 13. i 14. jula na Kalemegdanu u klubu Summer Stage. 

GRAMMY nominovani umetnici, Richard Bona i Alfredo Rodriguez, prvi put su postali svesni međusobnog talenta preko njihovog zajedničkog mentora, Quincy Jones-a. Posle dugogodišnjeg prijateljstva, dvojac je otišao u studio da bi zajedno radili na Rodrigesovom albumu Tocororo, koji je producirao  Quincy Jones.  Na ovom album, pokazali su kako dva unikatna umetnika mogu udružiti svoje veštine i energiju i stvoriti novi zvuk.

Sada, oni ovu energiju i virtouznu svirku donose na koncert uživo!Požurite po svoje ulaznice!

Informacije i rezervacije stolova:
063594294 & 063594054

www.bitefartcafe.com/kontakt

 

 

Izvor: Novi Bitefartcafe

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Koncert Zdravka Čolića u prostoru "Kneževog arsenala" u Kragujevcu biće održan 4.septembra u…

Naša najpopularnija rok grupa "Bajaga i instruktori" ove godine održaće koncert na Letnjoj…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati