Program


REČI OD KAMENA

REČI OD KAMENA

“REČI OD KAMENA” / Autorski projekat
Tekst, režija, koreografija: Sanja Krsmanović Tasić
HLEB TEATAR, Beograd

“REČI OD KAMENA” / Autorski projekat 
Tekst, režija, koreografija: Sanja Krsmanović Tasić
HLEB TEATAR, Beograd
Trajanje: 60 minuta
NEDELJA, 17.11. u 20h

Kroz sat vremena uz songove koji se uživo izvode i koreografije koje pričaju o devojčici Milici i njenom odrastanju, na jedan otvoreni, ali takođe šaljiv i maštovit način, progovara se o temi vršnjačkog, a posebno internet nasilja.
Potpuno drugačije, razigrano i raspevano, promrdavaju se temelji ovog izazova sa kojim deca često (ne) izlaze na kraj u osnovnoj i u srednjoj školi. Nakon svake predstave koja se realizuje u saradnji sa školama, odvija se razgovor-interakcija sa publikom, u kojoj glumci kroz likove koje interpretiraju odgovaraju na pitanja publike o svojim postupcima.

Tekst mjuzikla je nastao u bliskom susretu sa decom i mladima, na osnovu njihovih priča, razmišljanja i komentara po pitanju vršnjačkog sajber nasilja, u toku projekta „Zajedništvo“, ostvarenog u više beogradskih osnovnih i srednjih škola. Ovaj projekat kreativnim dramskim metodama teži da stane na put vršnjačkom nasilju i nastao je u saradnji Hleb Teatra i Centra za dramu u edukaciji i umetnosti (CEDEUM).

(Izvor: Studio - Centar za kulturnu edukaciju / Studio Centar)

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

LARA FABIAN

Štark Arena, Beograd

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća…

Nova predstava Nikole Pejakovića - "CELO TELO TU ME BOLI" Igraju: Svetlana Bojković,…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati