Program


POVRATAK OTKAČENIH
8

POVRATAK OTKAČENIH

SVEČANA PREMIJERA PREDSTAVE “POVRATAK OTKAČENIH”
25. oktobar, 20:00h, Akademija 28, Beograd

 više

Ova urnebesna komedija / vodvilj / mjuzikl nastala je kao odvojen nastavak predstave „Otkačene“, koja je osvojila publiku aktuelnim temama, šarenolikim likovima prepoznatljivim iz svačije svakodnevice, a sve kroz uzbudljiv zaplet. “Povratak otkačenih” sa sobom donosi nove zgode i nezgode, sada već poznate porodice Jovanović. Naši junaci su i u ovom nastavku zaigrani, veseli, često naivni i lakomisleni, ali sa druge strane ozbiljni i posvećeni.

Pažnja, pažnja!! I vi koji niste gledali prvi deo slobodno dođite, za Jovanovićke vam ne treba predznanje, osim onog da ćete se od srca nasmejati.

Igraju: Monika Romić, Boris Milivojević, Slavica Ljujić, Jovana Mladenović, Aleksandar Kojić, Danica Radulović, kao i  specijalni gost, narator iz offa - Milorad Milinković Debeli +  SPECIJALNI GOSTI IZNENAĐENJA!  Požurite po svoju ulaznicu!

O PREDSTAVI

Ova urnebesna komedija / vodvilj /mjuzikl nastala je kao odvojen nastavak predstave „Otkačene“, koja je osvojila publiku aktuelnim temama, šarenolikim likovima prepoznatljivim iz svačije svakodnevice a sve kroz uzbudljiv zaplet. “Povratak otkačenih” sa sobom donosi nove zgode i nezgode, sada već poznate porodice Jovanović.
Naši junaci su i u ovom nastavku zaigrani, veseli, često naivni i lakomisleni, ali sa druge strane ozbiljni i posvećeni.

Sestre Beba i Zaga (Monika Romić i Slavica Ljujić)su i dalje bliske, ali i dalje potpuno različite. Nakon što se i treći put razvela, ne časeći časa, već traži sledećeg kandidata. Nakon zvaničnog razvoda na sudu, ispred istog upoznaje potencijalnog kandidata za novog muža. Beba je primorana da upozna Voju (Boris Milivojević) sa svojom porodicom, na čemu on uporno insistira iz jednog posebnog razloga koji će Bebu totalno izbaciti iz koloseka. Neka nova saznanja će isplivati na površinu njenog i Vojinog odnosa, što če dovesti do neočekivanih situacija.

Zagina komšinica, Ana (Danica Radulović), i dalje traga za čovekom svog života, ali ovoga puta je ubeđena da ga je i našla i konačno će izaći na prvi sastanak sa svojom simpatijom, da li će se sastanak završiti brakom ili mrakom, videćemo…

Zagina ćerka, tinejdžerka Lola (Jovana Mladenović), postaje devojka, bez obzira štobez obzira što Zaga i Beba žele da ona što duže bude njihova devojčica.

Da li će devojčice / devojke / žene ovoga puta promeniti svoje živote, da li će naći prave partnere, da li će preći preko svih prepreka kako bi stigle do svog cilja – saznaćete u ovoj urnebesnoj komediji!

I na kraju – dajemo garanciju da ćete iz pozorišta izaći zadovoljni kao i prvi put!

REČ AUTORA

“Povratak otkačenih“ je nastavak predstave “Otkačene”,  obrađuje vreme u kojem živimo i probleme sa kojima se nosimo, kroz prizmu naših specifičnih junaka.

Ovaj pozorišni komad, se naslanja na prvi deo kroz likove dve rođene sestre Zage i Bebe. One su ovog puta stavljene pred nove izazove, koji su u tesnoj vezi sa onim što je u našem društvu predstavljeno kao tabu ili opšteprihvaćeno društveno ponašanje. Sklonost ka pogrešnom izboru naše junakinje odovodi na pogrešan put kojim one sigurno koračaju.

Da li će odustati od svojih ciljeva?

Da li će se povinovati opšteprihvaćenim normama?

Da li će preispitati svoje postupke?

Da li će zbog ljubavi odustati od svojih principa?

Saznaćate.

Ovaj pozorišni komad dotiče se najrazličitijih pitanja i problema, kroz koje prolaze žene danas u poslovnom, muško-ženskom, porodičnom, kao i prijateljskom odnosu.

Podrška, ljubav i sigurnost su stvari koje čine odnos unutar porodice Jovanović, kao i šale na međusobni račun koje su sastavni deo njihovih života još od vremena najranijeg detinjstva i njihov specifičan odgovor na sve probleme koji ih okružuju.

Sestre imaju partnere, buduće, bivše, skrivene želje, otvorene ambicije... i njihovi odnosi su izgrađeni na realnim životnim situacijama, ali koje, kada se dešavaju nekom drugom su veoma bizarne i komiče.

 

Igraju:
Monika Romić
Boris Milivojević 
Slavica Ljujić
Jovana Mladenović
Aleksandar Kojić
Danica Radulović
Specijalni gost iz offa: Milorad Milinković Debeli 
+
Specijalna gošća: manekenka i dizajnerka Tamara Paunović
+
Specijalni gost Igor Lazić Niggor
+
Specijalni gost iznenađenja!


Tekst: Slavica Ljujić

Režija, scena i izbor muzike: Monika Romić

Kostim: AMC Afrodite Mode Collection

Foto: Sale Jančević

Muzički studio: Save room atelje


Izvršna produkcija: Jovana Stojaković

Organizacija i dizajn plakata: Marija Danilov

Produkcija: MoniCart

 

Korišćena muzika: 
Milan Delčić - Delča “Hajde lagano”
Kiki Lesendrić “Kolačići”
Niggor i Vlado Georgijev “Tropski bar”
Bane Lalić MVP “Hajde lagano”
Peja, Deksi, Vasa - Familija - Baltazar “Što ja volim taj sex”
Poslednja igra leptira Neša Leptir “Ruska čokolada”
Jinx Coco Moscuito “Idem tamo gde je sve po mom”

 

Songove otpevali: glumci predstave

 

Sponzori i prijatelji projekta: Afrodite Mode Collection, Arriva Litas, Foto Sale Jančević

Link do spota za predstavu: https://www.youtube.com/watch?v=XPd0RW46FjQ

 

Više informacija na: http://monicart.rs/2019/10/07/povratakotkacenih/

 

(Izvor: MoniCart Produkcija, www.monicart.rs) 

Preporuka


ZDRAVKO ČOLIĆ

Štark Arena

Najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić održat će krajem novembra veliki koncert u Štark…

LEXINGTON

Štark Arena

LEXINGTON

Edvard Olbi Ko se boji Virdžinije Vulf Reditelj: Lenka Udovički

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati