Program


Orthodox Celts

Orthodox Celts

Usled svima znanih razloga, grupa Orthodox Celts je bila primorana da prošlogodišnji tradicionalni beogradski nastup 17. marta preskoči.

INFO ORGANIZATORA (11.03.2021): OBAVEŠTAVAMO VAS DA JE KONCERT ORTHODOX CELTS ZAKAZAN ZA 17. MART 2021 OTKAZAN USLED TRENUTNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE. ZA VIŠE INFORMACIJA POŠALJITE EMAIL NA OFFICE@TICKETS.RS.

 


 

 

 

Tradicionalno na Dan svetog Patrika.

Usled svima znanih razloga, grupa Orthodox Celts je bila primorana da prošlogodišnji tradicionalni beogradski nastup 17. marta preskoči.

Ipak, Saint Patrick’s Day, dan kojim fanovima Kelta počinje koncertni kalendar, ove godine će doživeti svoje 28. beogradsko izdanje.

„Nije bilo lako videti da ono što predstavlja samu srž našeg benda, dakle, proslava našeg praznika i rođendana, mora da bude odložena za neke bolje dane. Nadamo se da su ti bolji dani sada tu pred nama i da nikada više nećemo biti u prilici da 17. marta nismo na bini. Koliko smo se uželeli svih vas i sviranja uživo ne može da se iskaže rečima. Jedva čekamo da sa vama podelimo tu energiju i sreću uživo!“

Broj mesta ograničen je na 500 i koncert će biti realizovan uz strogo poštovanje svih epidemioloških mera.


Izvor: Dvorana Doma SindikataPreporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS

Sava Centar, Beograd

U Beograd stiže Nik Mejson, bubnjar grupe Pink Floyd koji će zajedno sa…

ON - Zoran Cvijanović ONA - Nataša Ninković Koliko puta ste se stavili…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati