Program


OLEG KIREYEV JAZZ BAND

OLEG KIREYEV JAZZ BAND

11. aprila će ljubitelji dobre muzike u Beogradu imati jedinstvenu priliku da čuju kako zvuče naše pesme koje su postale evergrin u obradi jednog od najvećih svetskih džez muzičara.

OLEG KIREYEV BAND - APRIL U BG

Ruski dzez i balkanski soul

11/04/19 Soul Society

11. aprila će ljubitelji dobre muzike u Beogradu imati jedinstvenu priliku da čuju kako zvuče naše pesme koje su postale evergrin u obradi jednog od najvećih svetskih džez muzičara.

U klubu Soul Society će nastupiti najveći etno džez saksofonista Rusije Oleg Kirejev sa beogradskim bendom. Oni će izvesti kompozicije koje su već  poznate, ali u potpuno novim neponovljivim aranžmanima, prožetim ruskim i srpskim melosom.  Ovo je retka sansa da se cuje kako zvuči spoj mističnog folka i modernog džeza. 

Oleg Kirejev je u svetu džeza poznat od 1984. године. Važi za pionira etno džeza u Sovjetskom savezu i Rusiji. Od devedesetih godina prošlog veka nastupa na brojnim međunarodnim festivalima. Godine  1996. dobio je priznanje džez festivala u Montreu za „sjajan nastup“. Godine 1997. je na čuvenom Birmingemskom džez festivalu u Velikoj Britaniji proglašen za revolucionarnog ruskog muzičara, a 2008. je bio nominovan za Gremi nagradu za najbolji savremeni džez abum. 

Na Balkanu nastupa odavno. 2016. je njegov bend „Orlan“ nastupio na Nišvilu pred nekoliko desetina hiljada ljudi. 2017. Olegov album je dospeo na listu 100 najboljih džez albuma na radio stanicama SAD-a. Oleg Kirejev uspešno nastupa u SAD-u, Evropi, Japanu. Snima muziku u najboljim američkim studijima sa svetski poznatim džez zvezdama.

Dođite da osetite deo muzičke čarolije, u kojoj se spaja magija Istoka sa džez prefinjenošću Zapada!

Cena karte je 500 dinara. Karte se mogu kupiti na ulazu i svim prodajnim mestima Ticket Vision.

Preporuka


LEXINGTON

Štark Arena

LEXINGTON

DEEP PURPLE

Štark Arena

Ljubitelji tvrdog zvuka će imati jedinstvenu priliku da poslednji put čuju hitove rok…

Marina Abramović Čistač Muzej savremene umetnosti, Beograd 21. septembar 2019 – 20. januar…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.