Program


O, KAKAV DIVAN DAN

O, KAKAV DIVAN DAN

Vesna Pećanac
O, KAKAV DIVAN DAN
Monodrama u tumačenju Vesne Pećanac

Vesna Pećanac
O, KAKAV DIVAN DAN
Monodrama u tumačenju Vesne Pećanac

Vesna Pećanac svoju monokomediju "O, kakav divan dan", već dvadeset godina igra na pozorišnim scenama, školama, fakultetima, kongresima širom zemlje, u većini gradova nekadašnje Jugoslavije i od Amerike do Australije!

Ova predstava, koja spaja Umetnost, Obrazovanje, Pedagogiju, Životnu Mudrost i Ličnu ispovest do sada je preko 1800 puta odigrana!

Sa puno finog humora, predstava govori o odnosu Roditelji-Deca-Škola-Društvo. O problemima Rađanja, Odrastanja, Puberteta, Porodičnim sukobima, Kućnim tajnama, o Ljubavi i Praštanju.

Vesna Pećanac u komičnom žanru, kroz rafinirani humor i na samo njoj svojstven način, otkriva Lične i Porodične tajne, nadovezujući priče različite sadržine jednu na drugu, jednostavnim govorom i lepršavom glumom.

 

Izvor: Pozorište „Teatrijum“

Preporuka


SUZE SU OK

Pozorište Mladih, Novi Sad

Marija Kalić je sanjala da bude operska pevačica, a karijeru je završila u…

Konak kneginje Ljubice je jedna od malog broja sačuvanih zgrada iz vremena prve…

Dve dame, dve zemlje, dve ljubavi - jedna misija!

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati