Program


NOĆ MUZEJA 2019

NOĆ MUZEJA 2019

16. NOĆ MUZEJA – SLOBODA

 

Pod temom "Sloboda" 18. maja širom Srbije, svoja vrata otvoriće ne samo brojni muzeji, galerije i ustanove kulture, već i mnoga zaboravljena zdanja i institucije bogate istorijom, sa željom da ožive uspomene na ljude, događaje i mesta koja zauzimaju ključne uloge u osvajanju različitih sloboda. 

U Beogradu će tokom Noći muzeja publika moći da obiđe oko šezdeset lokacija širom grada, od kojih će mnoge svoja vrata za širu javnost otvoriti samo ove večeri.

Ulaznice za 16. Noć muzeja u Beogradu, u prodaji su od utorka 23. aprila!Cena pretprodajne ulaznice za Noć muzeja iznosi 450 RSD dok će na dan manifestacije karta koštati 500 RSD. Deca do 5 godina, uz pratnju roditelja, ne plaćaju ulaznicu.

Jedna karta za Noć muzeja, kao i do sada, važi za po jedan ulazak na sve beogradske lokacije. Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a u Beogradu, kao i širom Srbije.

Sve informacije o beogradskim sadržajima mogu se pronaći na zvaničnom sajtu Noći muzeja www.nocmuzeja.rs,kao i putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Desetu, jubilarnu godinu zaredom kanal Viasat History je ponosni nacionalni sponzor manifestacije Noć muzeja. Kako prava prijateljstva treba negovati, tako je i ove godine, 14. put zaredom, mts prijatelj manifestacije.Kao i prethodnih godina, nesebičnu podršku pružaju kompanija Coca-Cola i štamparija Grafix kao sponzori Noći muzeja.

Preporuka


DEEP PURPLE

Štark Arena

Ljubitelji tvrdog zvuka će imati jedinstvenu priliku da poslednji put čuju hitove rok…

LARA FABIAN

Štark Arena

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća…

Predstava scenski ispituje mitsku priču iz Sofoklovog komada, istovremeno se baveći interpretacijom mita,…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja