Program


NOĆ MUZEJA 2019

NOĆ MUZEJA 2019

16. NOĆ MUZEJA – SLOBODA

 

Pod temom "Sloboda" 18. maja širom Srbije, svoja vrata otvoriće ne samo brojni muzeji, galerije i ustanove kulture, već i mnoga zaboravljena zdanja i institucije bogate istorijom, sa željom da ožive uspomene na ljude, događaje i mesta koja zauzimaju ključne uloge u osvajanju različitih sloboda. 

U Beogradu će tokom Noći muzeja publika moći da obiđe oko šezdeset lokacija širom grada, od kojih će mnoge svoja vrata za širu javnost otvoriti samo ove večeri.

Ulaznice za 16. Noć muzeja u Beogradu, u prodaji su od utorka 23. aprila!Cena pretprodajne ulaznice za Noć muzeja iznosi 450 RSD dok će na dan manifestacije karta koštati 500 RSD. Deca do 5 godina, uz pratnju roditelja, ne plaćaju ulaznicu.

Jedna karta za Noć muzeja, kao i do sada, važi za po jedan ulazak na sve beogradske lokacije. Ulaznice mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a u Beogradu, kao i širom Srbije.

Sve informacije o beogradskim sadržajima mogu se pronaći na zvaničnom sajtu Noći muzeja www.nocmuzeja.rs,kao i putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Desetu, jubilarnu godinu zaredom kanal Viasat History je ponosni nacionalni sponzor manifestacije Noć muzeja. Kako prava prijateljstva treba negovati, tako je i ove godine, 14. put zaredom, mts prijatelj manifestacije.Kao i prethodnih godina, nesebičnu podršku pružaju kompanija Coca-Cola i štamparija Grafix kao sponzori Noći muzeja.

Preporuka


ZDRAVKO ČOLIĆ

Štark Arena

Najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić održat će krajem novembra veliki koncert u Štark…

LEXINGTON

Štark Arena

LEXINGTON

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati