Program


Nišville - KOMPLET 2021
3

Nišville - KOMPLET 2021

Jazz festival Nišville 2021!

 

 

Nišville 2021 – Festival festivala

 

U PRODAJI ULAZNICE ZA VIP TRIBINU!

 

Predstojeći Nišville jazz festivalodržaće se od 6 do 15. avgusta 2021, a glavni festivalski program će biti održan od četvrtka do nedelje, od 12 do 15. avgusta 2021. godine na Platou niške Tvrđave. Za 10 dana trajanja festivala biće izvedeno 300 programa na kojimaće nastupitiblizu 1.000 izvođača!

 

Od srede, 4.avgusta u prodaji će biti i ulaznice za VIP Tribinu - VIP Kompleti po ceni od 5.500 rsd, kao i Pojedinačne VIP Ulaznice po ceni od 2.500 rsd!

 

Inače, Komplet ulaznica za Parter košta 4.000 dinara, a Pojedinačna ulaznica 1.750 dinara za jedno veče.

 

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na https://www.tickets.rs/program/nisville-komplet-2021-1394?lang=sr

 

Prodajna mesta: https://www.tickets.rs/partners

 

Napomena:sve ulaznice koje su kupljene za Nišville 2020 u mreži Ticket Vision validne su i za ovogodišnji festival!

 

Inače, sledeće izdanje Nišville jazz festivala će pored bogatog muzičkog programa na više stejdževa u Tvrđavi, na Trgu Kralja Milana i na Amfiteatru keja na Nišavi, posetiocima ponuditi i kvalitetan internacionalni program u okviru narednog Nišville jazz teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2021. Svi prateći programi za posetioce su besplatni, a ulaznica se plaća samo za glavni festivalski program.

 

Na Main binama (Earth & Sky), od 12 do 15.avgusta nastupiće Darryl Jones, Gipsy Kings, Stanley Jordan, Leb i sol, Goran Bregović, Anthony B i mnogi drugi:

 

Glavni program festivala: http://nisville.com/en/nisville-stages-2/earthsky-stage/

 

Kompletne informacije: www.nisville.com

 

 Izvor: NIšville Jazz Festival

 

Preporuka


Priča se po gradu

Akademija 28, Beograd

"Priča se po gradu" je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene…

VK NOVI BEOGRAD

SRC "11. APRIL", Beograd

VK NOVI BEOGRAD

Vinski događaj godine, 17. Beogradski Salon Vina okupiće 10. i 11. decembra u hotelu Hyatt Regency 100

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati