Program


Najveci hitovi klasike i Holivuda - Letnji gala koncert

Najveci hitovi klasike i Holivuda - Letnji gala koncert

Publiku očekuje spektakularan koncert sa uzbudljivim i dinamičnim programom, odabranim numerama klasične i operske muzike, kao i hitovi iz holivudskih filmova koji još nisu izvođeni u našim dvoranama: "Sever i jug", "Deset zapovesti", "Da Vinčijev kod", "Gladijator" i "Povratak u budućnost".

Trenutno nema događaja

Ovaj događaj je istekao. Aktuelne događaje možete pronaći na www.tickets.rs

Poslednji datum događaja:: Subota, Septembar 04 2021 20:00

Najveći hitovi klasike i Holivuda – Letnji gala koncert

Simfonijski orkestar "Makris", pod dirigentskom palicom Predraga Goste (SAD/Srbija) sa Tamarom Rađenović, sopranom (UK/Crna Gora) i solistkinjama  Orkestra Amaliom Miler (gitara), Anjom Petković i Lenom Lončar (violine) održaće Letnji gala koncert “Najveći hitovi klasike i Holivuda” u novosadskoj Sinagogi 4. septembra i Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine 5. septembra 2021. Oba koncerta počinju u 20 časova.

Publiku očekuje spektakularan koncert sa uzbudljivim i dinamičnim programom, odabranim numerama klasične i operske muzike, kao i hitovi iz holivudskih filmova koji još nisu izvođeni u našim dvoranama: "Sever i jug", "Deset zapovesti", "Da Vinčijev kod", "Gladijator" i "Povratak u budućnost".

Beograd ponovo dočekuje mladu divu, sopranistkinju Tamaru Rađenović, koja je na koncertu “Amore per sempre” u aprilu 2021. u Kolarčevoj zadužbini ispraćena ovacijama, sa čak tri bisa i impresivnim kritikama uglednih beogradskih kritičara.

Muzičkom spektaklu doprineće Simfonijski orkestar “Makris”, dobitnik nagrade “Orkestar godine” od časopisa “Muzika klasika”, sa preko 60 muzičara, kojim će dirigovati čuveni dirigent impresivne muzičke karijere, maestro Predrag Gosta.

Gostini koncerti ostavljaju veoma snažan utisak na publiku, a njegovo dirigovanje na koncertima kritičari opisuju kao toliko dobro da publika poželi i sama da uđe u orkestarsku grupu.

 

PROGRAM:

 

Hitovi operske muzike:

C. Gounod: Je veux vivre , Julijina arija iz opere "Roméo et Juliette"

Puccini : Quando m'en vo' soletta, Muzetina arija iz opere "La Bohème"

Gounod-Jewel Song ("Ah, je ris de me voir") , Margaritina arija iz opere "Faust"

Guastavino: "La rosa y el sauce"

 

Hitovi klasike:

J. Rodrigo: "Concierto de Aranjuez"

Čajkovski: "Labudovo jezero"

Massenet: Meditacija iz opere "Thais"

Elgar: "Nimrod" iz "Enigma Variacija"

 

Hitovi Holivuda:

B. Conti: "Sever i jug"

E. Bernstein: "Deset zapovesti"

H. Zimmer: "Da Vinci Code" i "Gladiator"

A. Silvestri: "Povratak u budućnost"

 

Izvor: NOVA BEOGRADSKA OPERA

 

Naša ponuda


ANDRE RIEU SE VRAĆA PRED SRPSKU PUBLIKU! Megapopularni dirigent i virtuoz na violini i njegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u beogradsku Arenu

NORVEŠKA SENZACIJA WARDRUNA U BEOGRAD DONOSI MAGIJU NORDIJSKOG FOLKA

Preporuka


Željeni događaj možete pronaći na našem novom sajtu, koji ima za cilj bolje korisničko iskustvo. Nadamo se da ćete u…

NIČIM IZAZVAN

mts dvorana, Beograd

NIČIM IZAZVAN

Konak kneginje Ljubice je jedna od malog broja sačuvanih zgrada iz vremena prve vladavine kneza Miloša Obrenovića. Građen je u…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati