Program


Mortal Kombat

Mortal Kombat

Samostalni koncert benda Mortal Kombat u Novom Sadu!

Trenutno nema događaja

Ovaj događaj je istekao. Aktuelne događaje možete pronaći na www.tickets.rs

Poslednji datum događaja:: Subota, Septembar 19 2020 19:00

INFO ORGANIZATORA (17.09.2020):
 
Prijatelji, nažalost moramo da vas obavestimo da su koncerti u Novom Sadu i Kragujevcu otkazani. Uprkos tome što smo uspeli da obezbedimo sve nerealne mere koje su gradske vlasti tražili da ispunimo kao organizatori, na kraju smo jednostavno dobili odgovor: "Može, ali bez publike". Sve smo pokušali, ali jednostavno nije vredelo, pravila se menjaju iz nedelje u nedelju. Mnogo nam je krivo što se nećemo družiti sa vama još ko zna koliko vremena, oprostite nam što ste uzalud kupili ulaznice i sada morate da se drndate za povrat novca (objašnjenje procedure se nalazi na kraju ovog teksta). Srećom, u Kragujevcu nismo ni pustili ulaznice u prodaju jer smo od starta naslućivali problem, kada smo dobili zeleno svetlo za objavljivanje događaja, posle nedelju dana su se setili da Kragujevac, zvanično nije ni izašao iz vanrednog stanja još od marta... Na nesreću, u Novom Sadu smo skoro rasprodali dozvoljenih 500 ulaznica i planirali da otvorimo još jedan koncertni dan... Razmišljali smo i o tome da koncert održimo uprkos zabrani i da prihod od istog uložimo u tu novčanu kaznu koju bi dobili, međutim, ta kazna je tolika da nam nije dovoljan samo jedan koncert da je isplatimo.
 
***POVRAT NOVCA OD ULAZNICA (od ponedeljka 21.09. do 21.10.)***
 
Za više informacija o povratu ulaznica, molimo Vas da pošaljete email na office@tickets.rs

 

 

Poštovani prijatelji, pružila nam se prilika da u ovo zlo doba organizujemo koncert na otvorenom, na Novosadskom sajmu! Znamo da je malo na brzinu, ali da se ne bismo kockali, iskoristićemo trenutne mere „popuštanja” dok još uvek traju, jer ko zna šta oktobar donosi. ;)

Izvor: Udruženje „Zamrznuti tonovi”

Naša ponuda


Igraju: Sloboda Mićalović Igor Đorđević

Nova predstava Nikole Pejakovića - "CELO TELO TU ME BOLI" Igraju: Svetlana Bojković, Radovan Vujović i Andrijana Oliverić Tekst i režija: Nikola Pejaković. Posle velikog uspeha predstave “Šećer je sitan osim kad je kocka” nastavljamo saradnju sa Nikolom Pejakovićem.

Nakon što su proveli poslednjih deset godina zajedno kao 2CELLOS, objavili šest studijskih albuma, skupili milijarde strimova, nastupili na kultnim lokacijama širom sveta i prodali skoro milion karata za svoje električne nastupe uživo, duo Luka Šulić i HAUSER danas najavljuju sledeći deo svetske turneje i otkrivaju da će 2022. biti poslednja zajednička turneja pod nazivom 2CELLOS.

Preporuka


Željeni događaj možete pronaći na našem novom sajtu, koji ima za cilj bolje korisničko iskustvo. Nadamo se da ćete u…

André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u beogradsku Arenu.

IVICA I MARICA Аutor: Po motivima bajke braće Grim

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati