Program


MASSIMO

MASSIMO

Massimo za Dan zaljubljenih, 14. februara 2019, stiže u Sava centar.

 više

Dovoljno je reći samo – „1 dan ljubavi“ u Beogradu i sve je jasno!

 

Iako njegova slavna pesma govori o samo jednom danu ljubavi, Massimo će uvek naglasiti da ljubav treba pokazivati svaki dan. Ali, nekada je treba i posebno obeležiti.

To ćemo i učinti 14. februara u Sava centru u Beogradu gde će jedan od najlepših muških glasova u regionu predvoditi najveću proslavu ljubavi.

Brojni hitovi nizaće se pred beogradskom publikom kojoj se Massimo posebno raduje.

 

Svaki je koncert novi izazov, a koncert za Dan zaljubljenih u Beogradu postavlja letvicu posebno visoko i događaj je kojem ću se posebno posvetiti“ – kaže Massimo.

 

Omiljeni izvođač pre nekoliko meseci izdao je novi album „Sada“ s kog već ima nekoliko hitova i predivnih balada. One će dodatno začiniti veče za pamćenje u Sava centru jer će to biti prava prilika da beogradska publika po prvi put uživo čuje pesme koje je radijski eter tako lepo prihvatio.

U pripremi su još brojna iznenađenja koje će Dan zaljubljenih 2019. učiniti posebnim.

 

„ Ljubav se pokazuje svaki dan. Svi znaju da ja nikada ne napustim dom, a da nisam poljubio suprugu. To su mali znakovi pažnje koji su iznimno važni. Isto tako, važno je ljubavi dati poseban prostor, posebno značenje. To ćemo zajedno učiniti u Sava centru. Učiniti ćemo taj dan, tu večer – nezaboravnom – najavljuje Massimo.

 

Obeležite dan ljubavi sa Massimom!

Preporuka


LEXINGTON

Štark Arena

LEXINGTON

DEEP PURPLE

Štark Arena

Ljubitelji tvrdog zvuka će imati jedinstvenu priliku da poslednji put čuju hitove rok…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.