Program


MASSIMO

MASSIMO

Massimo za Dan zaljubljenih, 14. februara 2019, stiže u Sava centar.

 više

Dovoljno je reći samo – „1 dan ljubavi“ u Beogradu i sve je jasno!

 

Iako njegova slavna pesma govori o samo jednom danu ljubavi, Massimo će uvek naglasiti da ljubav treba pokazivati svaki dan. Ali, nekada je treba i posebno obeležiti.

To ćemo i učinti 14. februara u Sava centru u Beogradu gde će jedan od najlepših muških glasova u regionu predvoditi najveću proslavu ljubavi.

Brojni hitovi nizaće se pred beogradskom publikom kojoj se Massimo posebno raduje.

 

Svaki je koncert novi izazov, a koncert za Dan zaljubljenih u Beogradu postavlja letvicu posebno visoko i događaj je kojem ću se posebno posvetiti“ – kaže Massimo.

 

Omiljeni izvođač pre nekoliko meseci izdao je novi album „Sada“ s kog već ima nekoliko hitova i predivnih balada. One će dodatno začiniti veče za pamćenje u Sava centru jer će to biti prava prilika da beogradska publika po prvi put uživo čuje pesme koje je radijski eter tako lepo prihvatio.

U pripremi su još brojna iznenađenja koje će Dan zaljubljenih 2019. učiniti posebnim.

 

„ Ljubav se pokazuje svaki dan. Svi znaju da ja nikada ne napustim dom, a da nisam poljubio suprugu. To su mali znakovi pažnje koji su iznimno važni. Isto tako, važno je ljubavi dati poseban prostor, posebno značenje. To ćemo zajedno učiniti u Sava centru. Učiniti ćemo taj dan, tu večer – nezaboravnom – najavljuje Massimo.

 

Obeležite dan ljubavi sa Massimom!

Preporuka


HOOVERPHONIC

Kombank dvorana

Legendarni belgijski bend “Hooverphonic”, izdvojio se u masi komercijalnih bendova još sredinom 90-ih…

Dead Can Dance

Sava Centar

Dead Can Dance

Čuveni poljski prog rock bend RIVERSIDE u sredu 13. marta 2019. održaće veliki…