Program


LARA FABIAN

LARA FABIAN

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća sa novom "50 World Tour " turnejom u okviru koje će posetiti Beograd.

Trenutni događajiINFO ORGANIZATORA (04.06.2021):

Obaveštavamo sve fanove pop zvezde Lare Fabian, da će koncert planiran u Štark Areni 26. Juna 2021. godine, biti odložen zbog epidemioloskih razloga.

Kupljene ulaznice će važiti i za novi datum koncerta koji ćemo naknadno objaviti po objavljivanju njene nove turneje.

Pratite informacije na našem sajtu i društvenim mrežama kako biste bili blagovremeno informisani.

 

 

 


 

INFO ORGANIZATORA (17.09.2020):

Lara Fabian 26. juna 2021. godine u Štark Areni.

 

Obaveštavamo sve fanove pop zvezde Lare Fabian, čiji koncert je bio planiran u Štark Areni 10. Maja 2020. godine, da je u okviru zakazane turneje za 2021. godinu odredila novi datum za Beograd 26. Jun 2021. godine.

 

Podsećemo, da je ovo drugo pomeranje beogradskog koncerta Lara Fabian.Prvi planirani koncert u novembru mesecu 2019.godine pomeren je za 10.maj 2020. godine usled njenog angažovanja na TV Show programu The Voice. Zakazani koncert za 10. maj ove godine nije mogao da se održi zbog nastale situacije sa pandemijom korona virusa. Verujemo, da će ovaj datum doneti svima nama više sreće, da će se situacija sa korona virusom stabilizovati i da ćemo u junu mesecu imati prilike da uživamo u spektaklu koji priprema ova velika muzička zvezda.

 

Kupljene ulaznice za oba predhodno zakazana koncerta važiće za novi datum koncerta i nije ih potrebno menjati.

 

Cene ulaznica za koncert ostaju iste: 3200, 3500, 3900, 4000, 5500, 7000 i 8500 rsd I mogu se naći na blagajnama Ticket Vision-a, kao i online na  https://starkarena.co.rs/http://www.tickets.rs.

Očekujemo da će koncert okupiti brojne obožavaoce iz zemlje i regiona, jer svojom produkcijom i vrhunskom karijerom Lara Fabian to zaslužuje.

 

Najvernije fanove koji su već kupili ulaznice za beogradski koncert čeka posebno iznenađenje na koncertu.

Ostalim ljubiteljima muzike Lare Fabian poručujemo, da na vreme obezbede ulaznice za koncert koji će se sigurno dugo pamtiti.

 

“Svima hvala na strpljenju i razumevanju. Čuvajte se.” poručila je Lara Fabian svojim fanovima sa oficijalnog Facebook naloga.

 

LARA FABIAN 50 WORLD TOUR

Njen snažan glas može se prepoznati još od prve note i ume da probudi najlepše emocije o čemu govore brojne muzičke nagrade kao i preko 20 miliona prodatih albuma širom sveta.
Fanovima svojom muzikom širom sveta, šalje poruku o ljubavi, jednakosti i snažnim emocijama. Vlasnica je mnogobrojnih hitova, među kojima su najpoznatiji: Je T'aime, QuédateJe Suis MaladeAdagioCaruso i mnogi drugi.

 


ODLUKU organizatora o statusu ulaznica možete u celosti pogledati ovde.

 

 

 

_INFO (21.04.2020):

Zbog novonastale situacije usled proglasene pandemije virusa corona, kao i na osnovu Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okupljanja u zatvorenim prostorijama, koncert Lare Fabian koji je bio zakazan za 10. maj, zbog nepromenjene situacije u zemlji, biće pomeren za novi datum jesenje turneje, o kome ćemo vas blagovremeno obavestiti.

Sve ulaznice kupljene za 10. maj važiće i za novi datum održavanja koncerta.

 

 

Obaveštavamo publiku pop zvezde Lare Fabian, čiji je koncert planiran u Štark Areni 16. novembra 2019. godine, da se zbog nepredviđenih okolnosti beogradski koncert pomeriti na 10.maj 2020.godine.

 

Lara Fabian je prihvatila učešće u televizijskom show programu “The Voice” u Francuskoj čije se snimanje poklopilo sa jesenjim terminima turneje “50 World Tour” među kojima je i koncert u Beogradu.

 

Izvođač i promoter upućuje izvinjenje zbog neplaniranog pomeranja termina koncerta svim fanovima i poručuje da će se odužiti publici na adekvatan način na spektakularnom koncertu u najvećoj Areni u ovom delu Evrope 10. Maja 2020 godine.

 

Kupljene ulaznice za koncert u novembru mesecu su važeće za majski koncert i nije ih potrebno menjati. Ukoliko nije moguće prisustvo na koncertu 10. maja 2020.godine, ulaznice je moguće vratiti. Kupci ulazinica kojima novi termin ne odgovara mogu da izvrše povrat na sledeći način: Ulaznice kupljene online - pošaljite email na office@tickets.rs. Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima - povrat na Blagajni Štark Arene od 12h.

 

Podsećamo, ulaznice za koncert su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 3200, 3500, 3900, 4000, 5500, 7000 i 8500 dinara na blagajni Štark Arene, Bilet centra, Ticket Visiona kao i online na www.starkarena.co.rs.

 

 

Turneja "50 World Tour”

 

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća sa novom "50 World Tour " turnejom u okviru koje će posetiti Beograd. Turneja je organizovana povodom Larinog 50. rođendana, sa specijalnim nastupom kojim slavi 30 godina karijere i pesmama sa 14 studijskih albuma i hitovima: Je T’ Aime, Quédate, Caruso, Adagio, Je Suis Malade i druge.

Larin novi album na francuskom "Papillon" dostupan je od februara ove godine. U prilogu dostavljamo biografiju Lare Fabian.

 

Izvor: Arena Beograd

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

Negative

Bitefartcafe Summer Stage, Beograd

Grupa NEGATIVE održaće koncert na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe...

Dolazi leto, odlaze mere a Negujmo srbski donosi veliku letnju zurku na otvorenom…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati