Program


Koncert "ZA KOJU!"

Koncert "ZA KOJU!"

ZA KOJU: BAJAGA I INSTRUKTORI, YU GRUPA, TOČAK. PARTIBREJKERS, STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ I ČUTURA
 više

INFO (13.03.2020.):

Do daljnjeg je ODLOŽEN koncert ,,Za Koju" koji je 20. marta 2020. godine trebalo da se održi u Hali sportova ,,Ranko Žeravica", a u okviru koga je trebalo da nastupe Bajaga i Instruktori, YU Grupa, Partibrejkers i Straight Mickey and the Boyz.

Događaj je odložen usled Odluke Vlade Republike Srbije o zabrani javnog okupljanja u zatvorenim prostorijama koja je stupila na snagu 12.03.2020. godine na neodređeno vreme.

Imajući u vidu da je usled nastupanja više sile nužno odložiti planirani događaj, mole se kupci za strpljenje i razumevanje.

O svim detaljima, koji se tiču eventualnog novog termina, mogućnosti doniranja ulaznice ,,Za Koju" ili u slučaju neodržavanja koncerta povrata novca, Organizator će blagovremeno poslati obaveštenje.

 

 

 

 

ZA KOJU: BAJAGA I INSTRUKTORI, YU GRUPA, TOČAK. PARTIBREJKERS, STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ I ČUTURA
Novi koncert podrške Dušanu Kojiću Koji u
Hali sportova ,,Ranko Žeravica"
U okviru četvrtog Kontakta biće nastavljen serijal koncerata ZA KOJU! 

Na koncertu podrške za što brži oporavak Dušana Kojića Koje, koji nas očekuje 20. marta u Hali sportova ,,Ranko Žeravica" okupile su se brojne kolege i prijatelji kako bi se prikupila sredstva za Kojino izlečenje.

Za Koju će na  Kontaktu 2020 nastupiti:
Bajaga i Instruktori; 
YU grupa koja priprema jedinstven nastup -  sa specijalnim gostima Nikolom Čuturilom Čuturom i Radomirom Mihajlovićem Točkom, legendarnim gitaristom, koji će samo za ovu priliku izaći pred publiku Hale sportova ,,Ranko Žeravica";
Partibrejkers i 
Straight Mickey and the Boyz.
Ulaznice za koncert ,,Za Koju" 20. marta u Hali sportova ,,Ranko Žeravica" dostupne su na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i online na  tickets.rs:
1.200 dinara parter,
1.400 dinara tribine stajanje,
1.900 dinara tribine sedenje.

Dušan Kojić Koja - foto Nemanja Đorđević

Izvor: Odličan hrčak

Preporuka


Željeni događaj možete pronaći na našem novom sajtu, koji ima za cilj bolje korisničko iskustvo. Nadamo se da ćete u…

Željeni događaj možete pronaći na našem novom sajtu, koji ima za cilj bolje korisničko iskustvo. Nadamo se da ćete u…

Zelena čoja Montenegra Reditelj: Nikita Milivojević Koprodukcija sa Gradskim pozorištem iz Podgorice i „Grad Teatar“ Budva Momo Kapor u saradnji…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati