Program


Koncert u čast VLADE DIVLJANA

Koncert u čast VLADE DIVLJANA

Koncert u čast VLADE DIVLJANA

INFO ORGANIZATORA (12.09.2021.): Obaveštavamo vas da je  Koncert u čast Vlade Divljana zakazan za 19. septembar 2021. ODLOŽEN! Novi datum koncerta je 10. novembar 2021. Sve kupljene ulaznice važeće su za novi datum  koncerta i nije potrebno menjati ih.

 

TREĆI KONCERT U ČAST VLADE DIVLJANA " (NE) NORMALNI I PRIJATELJI" 10. NOVEMBRA U KOMBANK DVORANI

SPECIJALNI GOSTI ZDENKO KOLAR, BOJAN GLUVAJIĆ  I SARA VUČENOVIĆ

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A

Posle dva uspešna beogradska koncerta, treći, od marta zbog pandemije prolongirani koncert u čast čuvenog muzičara Vlade Divljana u izvođenju sastava " (Ne)normalni”  i prijatelji " biće održan 10. novembra u 20h u Kombank Dvorani. U i dalje ograničenom kapacitetu od 500 ljudi, publika će imati prilike da odsluša pesme  iz svih perioda Divljanove bogate muzičke karijere, te će deo repertoara činiti  i najveći hitovi grupe “Idoli”.


(Ne)normalni inače rade aktivno i na drugom autorskom albumu, pa će publika tokom koncertne večeri imati priliku da posluša i nekoliko autorskih pesama, a podsećamo sviraju u sastavu:
Anja Aleksić – violina, Nenad Jelenković – vokal, akustična gitara Milan Jančurić , Saksofon, klarinet, Igor Martinko , harmonika, gitara, Miloš Jovanović, klavir
Attila Benke,  bubnjevi, Branislav Pavlović bas gitara.

Nakon više odlaganja i bend se uvežbao do tančina te frontmen Nenad Jelenković željan svirke uoči koncerta ističe:

"Ovo je treći pokušaj trećeg beogradskog koncerta u čast Vlade Divljana, i nekako sam siguran da je 10.novembar pravi i finalni datum. Dosta smo vežbali, ovog puta zaista izlazimo na pozornicu da odsviramo najlepše pesme Vlade Divljana", kaže Jelenkovič.

Kao gost večeri, bas gitaru će svirati Zdenko Kolar, član legendarnih "Idola" i čovek koji je dugo godina svirao i sarađivao sa Vladom Divljanom.

Pored Kolara, kao gosti pojaviće se i Bojan Gluvajić, član benda "Ničim Izazvan" i Sara Vučenović (violončelo).

 

 


 

INFO ORGANOIZATORA (16.06.2021): Već kupljene karte su važeće i za novi datum koncerta, i nije ih potrebno menjati.


INFO ORGANIZATORA (11.03.2021): OBAVEŠTAVAMO VAS DA JE  KONCERT U ČAST VLADE DIVLJANA ZAKAZAN ZA 20. MART 2021 ODLOŽEN USLED TRENUTNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE. NOVI DATUM KONCERTA ĆE BITI OBJAVLJEN ČIM SE ZA TO STVORE USLOVI. SVE KUPLJENE ULAZNICE VAŽIĆE I ZA NOVI DATUM KONCERTA I NEĆE BITI POTREBNO MENJATI IH.

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u beogradsku Arenu.

Premijera filma "Nije loše biti čovek"

Kombank Dvorana, Beograd

Premijera filma "Nije loše biti čovek"

Edvard Olbi Ko se boji Virdžinije Vulf Reditelj: Lenka Udovički

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati