Program


Kerber

Kerber

Kerber  više

INFO ORGANIZATORA (22.09.2021.): Usled pozitivnog nalaza na kovid jednog od članova grupe Kerber prinudjeni smo da zakazani koncert 23.9. otkažemo. Jubilarni koncert povodom obeležavanja 40 godina rada grupe biće zakazan u novom terminu i publika će biti blagovremeno obaveštena. 

"Pored velikog interesovanja i ozbiljnih priprema za koncert prinudjeni smo da koncert otkažemo, jel je jedan od članova grupe Kerber  pozitivan na kovid. Nadamo se da će se brzo oporavti i da će biti mogućnosti da koncert ponovo zakažemo do kraja godine, ali o svemu tome ćemo vas blagovremeno obavestiti. Ulaznice neće važiti za novi datum pa apelujemo na publiku da kupljene ulaznice vrate"

 Svim kupcima koji su online kupili ulaznice, novac će automatski biti refundiran u narednih četrnaest dana, dok oni koji su fizički kupili ulaznice na prodajnim mestima Ticket visona a to su omw pumpe, indigo, laguna, exklusive change i big star travel , povrat novca mogu da izvrše  na sledeći način. Potrebno je da na mail callcenter@tickets.rs posalju fotografiju kupljenih ulaznica ime i prezime  tekući račun, broj telefona i nakon obrade zahteve Ticket vision d.o.o. će izvršiti povraćaj novca. Kupci koji su ulaznice kupili na prodajnom punktu u Obrenovićevoj mogu vratiti ulaznice na istom mestu svakim radnim danom od 16h do 18h ili putem telefon 062321204. 

Proces refundacije karata biće započet od ponedeljka, 27. septembra. Unapred vam se zahvaljujemo na strpljenju i razumevanju oko refundacije karata. Na prodajnom puntku povraćaj novca će početi od sutra 23.9. u navdenom periodu. 

Izvor: Scena ASM

Preporuka


ARA MALIKIAN

Belexpocentar, Beograd

Na svetskoj turneji „Royal garage“ , Ara Malikianj predstavlja svoj istoimeni album. Ova…

ELEKTRIČNI ORGAZAM

Kombank Dvorana, Beograd

Koncertna proslava 40 godina Električnog orgazma pomerena je za 9. decembar 2021. Mesto…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati