Program


Kakva ti je žena, takav ti je život
2

Kakva ti je žena, takav ti je život

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvaja regiju. Ulaznice za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodane su “u tren oka”, a oduševljena je publika u svakom gradu tražila kartu više.

Trenutni događaji
ZBOG NOVONASTALIH MERA REGIONALNA HIT KOMEDIJA‘’KAKVA TI JE ŽENA ,TAKAV TI JE ŽIVOT’’u novom terminu  sreda 02.decembar 2020. od 16h i 18:30

Zbog odluke Vlade Republike Srbije da stupe na snagu nove mere predstava „Kakva ti je žena, takav ti je život“ se pomera sa 20.11.2020. na 2.decembar i to u dva termina od 16h i 18:30 u Pozorištu mladih u Novom Sadu. Razlog pomeranja je ograničenje broja posetilaca i da bi se ispoštovale sve epidemiološke mere.

Ulaznice kupljenje za  termin 17:30h datuma 20.11.2020. važe za novi termin 16:00h datuma 02.12.2020.

Ulaznice kupljenje za termin 20:00h datuma 20.11.2020. važe za novi termin 18:30h 02.12.2020.

 

Kupci kojima ne odgovara novi termin, mogu zatražiti povraćaj. Krajnji rok za povraćaj je 27.11.2020. 

 

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvaja regiju. Ulaznice za premijere u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodane su “u tren oka”, a oduševljena je publika u svakom gradu tražila kartu više.

Za nepuna dva meseca igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 50-tak dvorana širom regije te je predstavu pogledalo više od 40,000 ljudi.

Brojna publika u regiji uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čoveku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu te odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a gosti ushićeno iščekuju svaki sledeći monolog. Ova hit komedija je ujedno i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

“Priča oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo", kazao nam je Marinković.

„Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u stomaku te veliku količinu suza od smeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog naprezanja. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak menja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na večita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmejati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.Izvor: Scena Pro 7

Preporuka


Tekst i režija: Nikola Pejaković Uloge: Andrija Milošević Sloboda Mićalović Viktor Savić Aleksandra…

Dragoslav Mihailović Kad su cvetale tikve Reditelj: Boban Skerlić

Igra: Andrija Milošević Tekst: Miodrag Karadžić Režija: Jana Maričić Andrija Milošević u urnebesno…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati