Program


Jura Stublić & Film
4

Jura Stublić & Film

Legendarni Jura Stublić sa svojim Filmom vraća se nakon nekoliko godina u Beograd koncertom u dvorani "Amerikana" Doma omladine.

Trenutni događajiJura Stublić i Film vraća se nakon nekoliko godina u Beograd koncertom 29. februara (21:00) u dvorani "Amerikana" Doma omladine, koji je RASPRODAT. Zbog izuzetnog interesovanja publike Jura i Film održaće koncert i 15. marta (21:00) u "Amerikani". 

Jura Stublić i Film održaće zbog izuzetnog interesovanja publike 15. marta (21:00) drugi koncert u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda, pošto je prvi 29. februara RASPRODAT. 

Ulaznica za koncert Jure i Filma 15. marta košta 1.500 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Na dan koncerta, ako ih ostane, koštaće 1.700 dinara.

Izvor: Long Play

Preporuka


LEXINGTON

Štark Arena

LEXINGTON

LARA FABIAN

Štark Arena

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati