Program


Joshua Redman Quartet

Joshua Redman Quartet


 više

INFO ORGANIZATORA (28.05.2020):

Koncerti Joshua Redman kvarteta otkazani do daljnje. Zbog nemogućnosti zakazivanja novog datuma, koncerti Joshua Redman kvarteta, koji je trebalo da budu održani u sklopu Musicology Barcaffe Sessions u klubu Bitefartcafe, do daljnjeg su otkazani. Koncerti su prvobitno bili zakazani za 19. i 20. mart, kada su odloženi zbog vanrednog stanja i mera zabrane okupljanja. Organizator je, tim povodom, najavio da će se povraćaj novca vršiti uz kupljenu kartu, preko servisa za prodaju karata kod kojeg su ulaznice kupljene. Za više informacija o povratu ulaznica, molimo vas da pošaljete email na office@tickets.rs

INFO (13.03.2020.):Joshua Redman Quartet - dva koncerta koja su trebala da se održe 19 i 20. marta se odlaže do daljnjeg. Više informacija uskoro.

Jedan od najpriznatijih i najharizmatičnijih džez saksofonista srednje generacije, Džošua Redman, održaće sa svojim kvartetom dva koncerta u beogradskom klubu Bitefartcafe 19. i 20. marta 2020. godine u okviru Musicology Barcaffe Sessions serijala!
Izvor: Novi Bitefartcafe

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

Pozorište Duško Radović

Pozorište Duško Radović, Beograd

Pozorište Duško Radović

Kada bezbrižni Najls i nevoljna deveruša Sara dobiju priliku da se susretnu na…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati