Program


Humanitarni koncert za NORBS

Humanitarni koncert za NORBS

HUMANITARNI KONCERT ZA NORBS 26. FEBRUARA U KOMBANK DVORANI

Nacionalna organizacija za retke bolesti Srbije (NORBS) i ove godine pokušava na različite načine da se izbori za adekvatnu pomoć osobama obolelim od retkih bolesti u Srbiji, kako bi na najkvalitetniji način proveli veoma izazovne dane u svojim životima. Pomaže im da budu prepoznati u društvenom, socijalnom i zdravstvenom sistemu kao i da olakšaju borbu njihovim porodicama.

Poslednja nedelja februara je nedelja u kojoj će se povodom desetogodišnjice NORBS-a manifestovati različite vrste akcija koje su podržali mnogi umetnici dobre volje kao i ljudi iz različitih branši a u cilju prikupljanja novčanih sredstava za opremu koja je neophodna obolelim osobama od retkih bolesti u Srbiji kao i informisanju sugrađana o njima, da su tu, da postoje iako ih ne vidimo.

Koncert koji će se održati u sredu 26.02.2020. u Kombank Dvorani realizuje se uz pomoć naših velikih muzičkih umetnika Tropico band-a, Ane Štajdohar i Ansambla Davora Jovanovića koji su nesebično podržali zamisao o koncertu i doprineli da se ideja sprovede u delo.

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a i putem sajta tickets.rs.

Izvor: Nacionalna organizacija za retke bolesti Srbije (NORBS)

Preporuka


NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS

Sava Centar, Beograd

U Beograd stiže Nik Mejson, bubnjar grupe Pink Floyd koji će zajedno sa…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Usled i dalje nepovoljne situacije izazvane pandemijom Kovid-19, planirani koncert Zdravka Čolića u…

HIT KOMEDIJA KO TI TRESE TREŠNJICU DRAGAN MARINKOVIĆ MACA, KRISTINA KIJA KOCKAR, RADE…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati