Program


GRAND TASTING BELGRADE 2019

GRAND TASTING BELGRADE 2019

Grand Tasting je ekskluzivni salon vina na kojem će se naći selekcija najboljih regionalnih vinarija koje će na jednom mestu predstaviti najbolja vina iz svojih podruma.
 više

Grand Tasting 2019Hotel Metropol Palace, Beograd23.3.2019.  od 14 do 21 čas

Grand Tasting je ekskluzivni salon vina na kojem će se naći selekcija najboljih regionalnih vinarija koje će na jednom mestu predstaviti najbolja vina iz svojih podruma.Budući da se radi o mnogim izuzetnim vinima koja se ne otvaraju svaki dan, čitav ambijent najveće dvorane hotela Metropol Palace toga dana biće prilagođen atmosferi svojevrsnog vinskog bara na 800 kvm uz dodatak velike terase, drugačije od uobičajene sajamske atmosfere. U skladu s tim, uz ulaznicu svaki posetilac dobija luksuzan katalog, brendiranu Riedel vinsku čašu i apoene pomoću kojih će moći da degustira i pije vina po izboru među 30 prisutnih izlagača. To znači da će mnogi imati priliku da prvi put probaju pojedina velika, vrhunska i ekskluzivna vina na čašu – i to po najnižoj ceni koju su za ovu priliku formirali sami vinari!Za sve one koji cene vrhunski kvalitet i doživljaj! 

U prodaju je pušten ograničen broj ulaznica od svega 1000 komada.U cenu ulaznice ulazi vinska čaša, katalog Grand Tasting 2019 i apoeni za konzumaciju vina u vrednosti od 2000 dinara koje posetioci dobijaju na ulazu. Na licu mesta moći ćete da nabavite dodatne apoene za degustaciju.Instagram: @grandwinetastingFacebook: /grandtasting

Preporuka


Dead Can Dance

Sava Centar

Dead Can Dance

HARLEM GLOBETROTTERS

Hala sportova Ranko Žeravica

Harlem Globetrotters, najpoznatiji košarkaški zabavljači na svetu, nakon 13 godina ponovo dolaze u…

Najbolje ženske košarkaške reprezentacije Evrope će se ovog leta boriti za evropski tron…