Program


GAF 2019 - Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić

GAF 2019 - Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić

Legendarni duo vanserijskih gitara Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić na koncertu u okviru jubilarnog Guitar Art Festivala premijerno će predstaviti dugo iščekivan album “Kruševo 2”, kao nastavak jednog od najboljih gitarskih projekata ovog prostora.  više

VLATKO STEFANOVSKI & MIROSLAV TADIĆ

“KRUŠEVO 2”

16. MART 2019.

Kombank dvorana

20:30h

 

Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić na 16. marta na Guitar Art Festivalu

 

Legendarni duo vanserijskih gitara Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić na koncertu u okviru jubilarnog Guitar Art Festivala premijerno će predstaviti dugo iščekivan album “Kruševo 2”, kao nastavak jednog od najboljih gitarskih projekata ovog prostora.

 

Saradnja izmedju VlatkaStefanovskog i Miroslava Tadića započeta je još 1998. godine, kada su realizovali album “Kruševo”. Sledeće godine snimili su koncert u Sava centru “Live in Belgrade”, a dvojici gitarista na trećem zajedničkom albumu pridružio se bugarski kavalista Teodosije Spasov, koje je upravo okupio Guitar Art Festival.

 

Dvojica gitarskih virtuoza, predstaviće svoju jedinstvenu kombinaciju flamenka, bluza i džeza koju izvode sa neverovatnom preciznošću i energijom. Oni makedonsku muziku vešto kombinuju sa etno džezom, instrumentalnim rokom i bluzom.Vlatko Stefanovski, kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora i Miroslav Tadić,koji je i "Guitar Player Magazine" uvrstio među 30 najboljih svjetskih gitarista, garantuju jedan nezaboravan gitarski koncert.

Preporuka


HARLEM GLOBETROTTERS

Hala sportova Ranko Žeravica

Harlem Globetrotters, najpoznatiji košarkaški zabavljači na svetu, nakon 13 godina ponovo dolaze u…

Eros Ramazzotti

Štark Arena

Eros Ramazzotti

Lola Astanova najseksipilnija svetska pijanistkinja nasupiće po prvi put u Beogradu 7.novembra 2019-te…