Program


Fest Mono- "NINA"
6

Fest Mono- "NINA"

Fest Mono
POZORIŠTE LUTAKA "PINOKIO"
„Nina“ – Nikolina Vujević

Trenutni događajiFest Mono
POZORIŠTE LUTAKA "PINOKIO"
 „Nina“ – Nikolina Vujević

Komedija sa elementima mjuzikla
50-60 minuta
Glumica – Nikolina Vujević
Producent – Milica Milićević
Dizajn svetla – Stevan Lukić
Dizajn zvuka – Aleksa Čolaković
Kostim – Nikolina Vujević


Opis predstave
Boreći se sa sopstvenim strahovima, glumica Nina pokušava da odigra i razume lik Nine iz Čehovljeve drame ,,Galeb“. Igrajući ovu ulogu, shvata da nije samo ime ono što im je zajedničko, već i mnoge druge osobine, te prekida predstavu, misleći da nije dovoljno dobra u onome što radi. Tada zajedno sa publikom kreće na putovanje do Njujorka i Brodveja gde je doživela najlepšti i najteži trenutak u svom životu. Iskreno se otvara publici i sa njima na komičan, a opet emotivan način deli svoja iskustva, probleme i strahove, kroz muziku i ples. Na tom putu pokušava da shvati da li je slava ono što je važno ili ljubav prema sebi i verovanje u svoje snove, kao suština življenja i bavljenja glumačkim zanatom. Na tom putu joj pomaže Nina iz Čehovljevog ,,Galeba“, ali suštinu ipak pronalazi uz pomoć male Nina, onog deteta u njoj koje i dalje želi samo da igra i koje veruje bez ikakve zadrške.

 

(Izvor: www.pinokio.rs; www.festmono-pan.org.rs; Facebook: @FestivalMonoPan)

Preporuka


02. jul, Priboj
03. jul, Novi Pazar
06. jul, Vranje

Fest Mono

POZORIŠTE LUTAKA "PINOKIO", Beograd

46. Međunarodni festival monodrame i pantomime održaće se od 01. jula do 04.…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati