Program


EBL FINALE 2019

EBL FINALE 2019

Najbolji balkanski League of Legends timovi, 20.000 eura, mesto na EU Mastersu i jedna spektakularna završnica!

Trenutni događajiFinalisti četvrte sezone će se susresti 30. marta u samom srcu Beograda u Kombank Dvorani (bivši Dom Sindikata). Teatar će ugostiti skoro 1400 najvatrenijih navijača koji će bodriti svoje omiljene timove u pohodu na titulu, ček od 10.000 eura i mesta među najboljim evropskim timovima na EU Mastersu.

Meč koji će odlučiti balkanskog predstavnika u Evropi će početi u 16:00 a posetiocima će biti otvoren ulaz od 14 časova, kada će moći da se druže sa najboljim igračima i omiljenim komentatorima.

Kao I uvek, pored finala najveće LoL lige na Balkanu spremili smo i poklone za posetioce koje ćemo objaviti pred sam event.

Mečevi grupne faze se igraju svakog ponedeljka i četvrtka od 19 časova sve do samog finala, dok će se polufinala odigrati 23. i 24. marta. Akciju možete da pratite uživo naFortuna Esports YouTubekanalu.

Cene ulaznica su nepromenje i u zavisnosti od kategorije koštaju 500, 650 ili 800 dinara, a od ovog finala puštamo u prodaju i VIP ložu, gde će vas očekivati dodatni pokloni!

Mesta su ograničena tako da obezbedite svoje karte na vreme!

Preporuka


Vlado Georgiev

Sava Centar

Nakon dva spektakularna koncerta “Boemski” održanih u decembru, Vlado će održati još dva…

Dani Darka Rundeka u Beogradu

Dom omladine Beograda

Manifestacija "Dani Darka Rundeka u Beogradu" biće održana od 1. do 7. marta…

Najbolji balkanski League of Legends timovi, 20.000 eura, mesto na EU Mastersu i…