Program


DISCO OPERA

DISCO OPERA

U spoju muzičkih žanrova , a u interpretaciji Novosadskog Big Benda i Orkestra Opere SNP-a, publici će biti predstavljen još jedan ekskluzivni koncertni program.  više

Nakon spektakularnih koncerata krajem prošle godine pod nazivom “Rock opera“ , a pod dirigentskom palicom maestrabee gees Fedora Vrtačnika 28.3.2019. u Sava Centru očekuje nas novi spektal pod nazivom "DISCO OPERA". Dogadjaj se organizuje u saradnji Novosadskog Big Benda i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta, uz podršku vokalnog sastava pod nazivom "Disco sisters". Na programu koncerta zastupljeno je dvadesetak antologijskih muzičkih hitova iz perioda sedamdesetih i osamdesetih godina 20. veka, izvodjenih od najeminentnijih svetkih izvodjača čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzike . 28. marta ćemo imati priliku da čujemo numere koje su izvodili ABBA, Bee Gees, Michale Jackson, Bruno Mars, Stivie Wonder, Boney M i drugi, što ostavlja jak utisak da se radi o još jednom muzičkom spektaklu na našim prostorima.

U spoju muzičkih žanrova , a u interpretaciji Novosadskog Big Benda i Orkestra Opere SNP-a, publici će biti predstavljen još jedan ekskluzivni koncertni program. Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac Novosadskog Big Benda, a kao vokalni solisti nastupaju Bojana Stomenov, Aleksandra Saška Janković, Zoran Šandorov i specijalni gosti. A sami muzičari ističu, biće ovo jedinstvena prilika da publika, bilo da su u pitanju generacije koje i danas čuvaju ploče kao relikviju ili su to nove generacije koje muziku upoznaju preko interneta, zajedno sa izvođačima peva hitove omiljenih i poznatih hitova. Karte su u prodaji na blagajni Centra SAVA i prodajnim mestima Tickets.rs.

Više od odgadjaju možete pogledati na www.disco-opera.com

Preporuka


DEEP PURPLE

Štark Arena

Ljubitelji tvrdog zvuka će imati jedinstvenu priliku da poslednji put čuju hitove rok…

Dead Can Dance

Sava Centar

Dead Can Dance

DUGO SMO IH ČEKALI – GARBAGE U BEOGRADU 28.JUNA! „Buka koja vas drži…