Program


DISCO OPERA

DISCO OPERA

U spoju muzičkih žanrova , a u interpretaciji Novosadskog Big Benda i Orkestra Opere SNP-a, publici će biti predstavljen još jedan ekskluzivni koncertni program.  više

Trenutni događajiNakon spektakularnih koncerata krajem prošle godine pod nazivom “Rock opera“ , a pod dirigentskom palicom maestrabee gees Fedora Vrtačnika 28.3.2019. u Sava Centru očekuje nas novi spektal pod nazivom "DISCO OPERA". Dogadjaj se organizuje u saradnji Novosadskog Big Benda i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta, uz podršku vokalnog sastava pod nazivom "Disco sisters". Na programu koncerta zastupljeno je dvadesetak antologijskih muzičkih hitova iz perioda sedamdesetih i osamdesetih godina 20. veka, izvodjenih od najeminentnijih svetkih izvodjača čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzike . 28. marta ćemo imati priliku da čujemo numere koje su izvodili ABBA, Bee Gees, Michale Jackson, Bruno Mars, Stivie Wonder, Boney M i drugi, što ostavlja jak utisak da se radi o još jednom muzičkom spektaklu na našim prostorima.

U spoju muzičkih žanrova , a u interpretaciji Novosadskog Big Benda i Orkestra Opere SNP-a, publici će biti predstavljen još jedan ekskluzivni koncertni program. Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac Novosadskog Big Benda, a kao vokalni solisti nastupaju Bojana Stomenov, Aleksandra Saška Janković, Zoran Šandorov i specijalni gosti. A sami muzičari ističu, biće ovo jedinstvena prilika da publika, bilo da su u pitanju generacije koje i danas čuvaju ploče kao relikviju ili su to nove generacije koje muziku upoznaju preko interneta, zajedno sa izvođačima peva hitove omiljenih i poznatih hitova. Karte su u prodaji na blagajni Centra SAVA i prodajnim mestima Tickets.rs.

Više od odgadjaju možete pogledati na www.disco-opera.com

Preporuka


Dead Can Dance

Sava Centar

Dead Can Dance

STILL CORNERS

Dom omladine Beograda

Britanski dream pop / synth pop bend STILL CORNERS prvi put će nastupiti…

Death metal sastavi Septicflesh i Krisiun posetiće Beograd 29. marta, potvrđeno je za…