Program


DEV9T - RED AXES

DEV9T - RED AXES

Nakon nastupa na svim vodećim festivalima poput Amsterdam Dance Event-a, Glastonbury-ja, Burning Man-a i EXIT- a konačno, izraelski dvojac, Red Axes dolazi i na DEV9T!

Nakon nastupa na svim vodećim festivalima poput Amsterdam Dance Event-a, Glastonbury-ja, Burning Man-a i EXIT- a konačno, izraelski dvojac, Red Axes dolazi i na DEV9T!


Ne propustite da čujete kako zvuči ekipa koju sa pravom smatramo predvodnicima novog talasa!

 

Njihov originalni zvuk, mešavina svirke i klabinga, proizvod je rokenrol pristupa DJ-ingu i live nastupima. Mnogi ih svrstavaju u kategoriju post- punk benda, dok za drugu publiku važe za DJ tandem čiji setovi raspamećuju vodeće klubove i festivale, nazivajući ih fenomenom svetske scene, koji ukazuje da postoji budućnost van house i techno standarda.


Red Axes inspiraciju pronalaze u disco, house, garage rock, post-punk, psychedelic rock i techno zvuku, pa svojim jedinstvenim pristupom elektronici šire horizonte i brišu granice između plesne i alternativne muzike.


Objavili su na desetine singlova, remiksa i EP-jeva, dva albuma i osnovali su izdavačku kuću pod nazivom Garzen Records. Poslednji album Red Axes-a, The Beach Goths (2017) predstavlja pravu psihodeličnu avanturu, fuziju nekoliko različitih žanrova, a uključuje i njihovu prepoznatljivu kombinaciju “zvečećih gitara” i “zamagljenih sintova”.


Uz Red Axes goreće i MKDSL, Chorbika, Banda Panda i Bråk!


Ne popustite da ispratite poslednje zrake sunca uz ove careve! Vidimo se u četvrtak 20. juna u Staroj Ciglani!  

 

Preporuka


ARSENAL FEST 2021

Knežev Arsenal, Kragujevac

ARSENAL FEST 2021

LARA FABIAN

Štark Arena, Beograd

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća…

Utopija je predstava nastala na osnovu radionica sa petnaestoro tinejdžerki i tinejdžera koji…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati