Program


DEV9T - BOB MOSES, club set

DEV9T - BOB MOSES, club set

Elektro pop atrakcija BOB MOSES stiže nam na Dev9t!

Elektro pop atrakcija BOB MOSES stiže nam na Dev9t!


Ovi dečaci iz Vankuvera, sreli su se ne tako davne 2012. godine u Bruklinu i odlučili da se malo poigraju sa muzikom i našim umovima.


Malo vremena im je trebalo da osvoje srca onih koji vole intimne klupske svirke i da istovremeno budu na najvećim festivalskim binama.


Iza sebe imaju dva albuma, gomilu dobrih kritika i nastupe na svim većim svetskim festivalima. Na listi festivala na kojima su nastupali nalaze se Coachella, Lollapalooza, Burning Man i Sonar, a od juna i naš Dev9t!


Njihov debi album Days Gone By odlukuje slojevitost u emocijama, sirova snaga i upečatljivi stihovi. Pesma sa ovog albuma Tearing me up bila je hit na top listama alternativnih radio stanica i donela im čak dve Grammy nominacije.


Tragajući za savršenom formulom, sa drugim albumom Battle Lines evoluirali su, od isključivo klupskog, do izrazito kompleksnog zvuka. Iako su ceo album snimili u studiju, finalni oblik dali su mu kroz live izvođenja i interakciju sa svojom publikom.


17. juna su u interakciji sa nama. Slušamo ih (i gledamo ) u Ciglani!


Zapamtite, nijedan ponedeljak neće biti bolji od ovog!  

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Godinu dana nakon izuzetno uspešnog nastupa, megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov…

Nick Cave and The Bad Seeds

Štark Arena, Beograd

Beogradski koncert, koji je bio zakazan za 4. jun 2020, održaće se 15.…

NORVEŠKA SENZACIJA WARDRUNA U BEOGRAD DONOSI MAGIJU NORDIJSKOG FOLKA

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati