Program


Detour LIVE

Detour LIVE

Elektro-akustična pop-atrakcija Detour, u četvrtak 16.09.2021. izvodi svoje najveće hitove na otvorenoj pozornici Barutane u Beogradu!

Trenutno nema događaja

Ovaj događaj je istekao. Aktuelne događaje možete pronaći na www.tickets.rs

Poslednji datum događaja:: Četvrtak, Septembar 16 2021 21:00

Elektro-akustična pop-atrakcija Detour, u četvrtak 16.09.2021.izvodi svoje najveće hitove na otvorenoj pozorniciBarutane u Beogradu!

Nakon što je njihov već rasprodati koncert, koji se trebao održati 13.03.2020. odložen, kao i mnogi drugi, pojavom pandemije, Detour sada dolazi u Beograd, kako bi, verujemo pred još više publike, predstavio svoj repertoar, koji je u međuvremenu proširen sa tri nova hita, ali i novu postavu koja je od sredine ove godine krenula s nastupima.

Detourje sastav prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog elektro-akustičnog pop-zvuka, bržeg i plesnijeg ritma, začinjenog povremeno drum'n'bass i ponekom country notom. 

Kroz 15 godina postojanja, svojim su glasovima i talentom ovaj sastav obeležile pevačice Maja Posavec te potom Gina Damjanović, da bi se početkom prošle godine Detouru priključile Karla i Dora, dva nova ženska vokala. Ova tranzicija je, prema rečima frontmena - autora, aranžera, producenta i gitariste Nenada Borgudana, bila apsolutno artistička odluka, a singlovima Šarena, Slavljei Hawaii otvorili su pričubudućeg, šestog,studijskog albuma. 

Njihova prva dva studijska albuma Detour i TV doneli su hitove poput Ljeto počinje, Mjesec, Gledano sa strane i Prijatelj, dok se njihov treći studijski album A što ak' ja... pokazao prelomnim u njihovom dotadašnjem delovanju katapultirajući ih u velike regijskemuzičke pop-atrakcije prikačivši im titulu 'perjanice novotalasnog popa'.

Istovremeno senanizao i veliki broj koncertnih nastupa, s čime su došle i brojne nagrade. Album, nošen najviše hit-singlovima Srce veliko, Snijeg, Daleko i Plešem sama, osigurao je Detouru top-mesta u većini godišnjih izbora te Porina za najbolji pop-album u 2014. godini. 

Godine 2016. pesma Zaljubila sam se osvojila  je domaće top-liste dobivši od strane Hrvatske diskografske udruge priznanje za najčešće puštanu pesmu te godine u eteru radio stanica, a 2017. pesma im donosi muzičku nagradu Porin u kategorijama Pjesma godine i Najbolja izvedba grupe s vokalom. Detourovci se mogu pohvaliti i nagradom za grupu godine 2016. koju je popratio i hvaljeni album DETOUR 10, ponudivši novo čitanje poznatih pesama grupe, snimljenih u osveženim i promenjenim aranžmanima. 

Nakon Zaljubila sam se,posljednji studijskialbum Tourdetour uspešnoje najavljenpesmom Biram (Porin nominacija za Pjesmu godine, Najbolju izvedbu grupe s vokalom i Najbolji video),a niz hit singlova nastavile supesmeBez tebe, Vikend, Skrivena,te Ima i nema. Tourdetour jedomaćamuzička kritika svrstala među top-albume u 2018. godini. Album je na novinarskoj muzičkoj nagradi Rock&Off osvojio nagradu u Pop&off kategoriji, a na Porinu nagradu za Pop-album godine i Najboljuizvedba grupe s vokalom. 

Već spomenutim novim singlovima ‘Šarena’, ‘Slavlje’ i ‘Hawaii’ Detour je nastavio osvajati vrhove top lista i srca publike, a u Beograd stižu premijerno u novoj postavi, te će 16.09., u Barutani, održati konačno novi nastup pred beogradskom publikom kojoj je još uvek u sećanju sjajni klupski koncert održan pre dve godine na festivalu Indirekt.

Ulaznice koje su kupljene za koncert koji se trebao održati 13.03.2020. u Domu Omladine, vrede i za novi koncert u Barutani, a zbog većeg kapaciteta, u prodaju je pušten i dodatni kontinget po ceni od 1200 dinara putem sistema tickets.rs . Obzirom na veliki interes preporučujemo da što pre osigurate svoju kartu.

Izvor: Dallas records d.o.o.

Naša ponuda


Reditelj: Boris Liješević AUTOR DRAMATIZACIJE I DRAMATURG: Fedor Šili IGRAJU: Hana Šmic: MIRJANA KARANOVIĆ Mihael Berg: MARKO GRABEŽ Otac, Sudija: SLOBODAN BODA NINKOVIĆ Majka, Komšinica, Herta Grese, Irma Kunig: JADRANKA SELEC Sofija, Ćerka – svedok na suđenju: MILICA ZARIĆ Brat, Branilac, Vozač, Nadležni u gradskom saobraćajnom prevozu, Čuvar u zatvoru, Poštar: IVAN TOMIĆ

HAJDI Milene Depolo, po motivima romana Johane Špiri u režiji Đurđe Tešić

Preporuka


Željeni događaj možete pronaći na našem novom sajtu, koji ima za cilj bolje korisničko iskustvo. Nadamo se da ćete u…

André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u beogradsku Arenu.

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica(e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.


Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati