Program


Detour LIVE
2

Detour LIVE

Posle rasprodatog koncerta u Beogradu u okviru Indirekt festivala, za koji se nedeljama tražila karta više, Detour se vraćaju pred beogradsku publiku. Ovog puta nastupiće13. marta u sali Amerikana Doma Omladine Beograda.  više

Trenutni događajiUlaznice po promo ceni od 800 dinara u ograničenom kontigentu od prvih 100 komada su u prodaji od 23. januara, a kad se rasproda ta količina, cena će rasti. 
 
‘Plešem sama', 'Snijeg', 'Daleko', 'Zaljubila sam se', 'Tvoje lice se promijenilo', 'Bez tebe' samo su neki od velikih hitova Detour u kojima će fanovi  moći ponovo da uživaju.  
 

Detour je prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro - akustičnog pop zvuka, bržeg i plesnijeg ritma povremeno začinjenog drum'n'bass i s druge strane country notom.  Njihova snaga nije samo u najnovijim snimcima sa poslednja dva (nagrađivana i hvaljena od strane publike i kritike) albuma 'A što ak' ja...' i 'Tourdetour' nego i u pesmama starijeg datuma kao što su "Ljeto počinje", "Mjesec", "Gledano sa strane" i "Prijatelj" (sa prva dva albuma 'Detour' i 'TV'). 


Uz pesme najveći adut ove petorke su njihovi nastupi i odlična atmosfera na koncertima. A Beograd se u to već uverio. 

'Ovaj koncert u Amerikani zapravo možemo smatrati našim prvim pravim solističkim koncertom u Beogradu gde smo već ranije nastupali kao gosti kolegama 'Ničim izazvan', i u sklopu Indirekt festivala u Elektropioniru. Već tada su nam ‘ amerali' što ne nastupamo u većem prostoru tako da verujem da će ovog puta biti mesta za sve naše obožavatelje koje srdačno pozivamo na koncert s nadom da ćemo ponoviti veče kakva je bila na našem zadnjem koncertu' poziva frontmen grupe Nenad Borgudan. 

Ne budite sujeverni i rezervišite u Martu petak 13-ti, kada nam u Dom omladine dolazi najveća pop atrakcija iz komšiluka.


Izvor: Dallas records doo

Preporuka


FEST 2020

Sava Centar, Dom omladine Beograda, Kombank Dvorana

FEST 2020

Nick Cave and The Bad Seeds

Štark Arena, Beograd

Nick Cave and The Bad Seeds su najavili prolećnu evropsku i britansku turneju…

TI SI TAJ! Čekaju te Goblini u BelExpo Centar 18. aprila!

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati