Program


Detour LIVE

Detour LIVE

Posle rasprodatog koncerta u Beogradu u okviru Indirekt festivala, za koji se nedeljama tražila karta više, Detour se vraćaju pred beogradsku publiku. Ovog puta nastupiće 30. maja u sali Amerikana Doma Omladine Beograda.  više

INFO (13.03.2020.): Koncert Detour koji je trebalo da se održi 13. marta u Domu omladine Beograda se odlaže za 30. maj. Ulaznice kupljene za 13. maer biće važeće i za novi datum - 30. maj.


 
‘Plešem sama', 'Snijeg', 'Daleko', 'Zaljubila sam se', 'Tvoje lice se promijenilo', 'Bez tebe' samo su neki od velikih hitova Detour u kojima će fanovi  moći ponovo da uživaju.  
 

Detour je prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro - akustičnog pop zvuka, bržeg i plesnijeg ritma povremeno začinjenog drum'n'bass i s druge strane country notom.  Njihova snaga nije samo u najnovijim snimcima sa poslednja dva (nagrađivana i hvaljena od strane publike i kritike) albuma 'A što ak' ja...' i 'Tourdetour' nego i u pesmama starijeg datuma kao što su "Ljeto počinje", "Mjesec", "Gledano sa strane" i "Prijatelj" (sa prva dva albuma 'Detour' i 'TV'). 


Uz pesme najveći adut ove petorke su njihovi nastupi i odlična atmosfera na koncertima. A Beograd se u to već uverio. 

'Ovaj koncert u Amerikani zapravo možemo smatrati našim prvim pravim solističkim koncertom u Beogradu gde smo već ranije nastupali kao gosti kolegama 'Ničim izazvan', i u sklopu Indirekt festivala u Elektropioniru. Već tada su nam ‘ amerali' što ne nastupamo u većem prostoru tako da verujem da će ovog puta biti mesta za sve naše obožavatelje koje srdačno pozivamo na koncert s nadom da ćemo ponoviti veče kakva je bila na našem zadnjem koncertu' poziva frontmen grupe Nenad Borgudan. 

Ne budite sujeverni i rezervišite u Martu petak 13-ti, kada nam u Dom omladine dolazi najveća pop atrakcija iz komšiluka.


Izvor: Dallas records doo

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Koncert Zdravka Čolića u prostoru "Kneževog arsenala" u Kragujevcu biće održan 4.septembra u…

Richard Bona je već uveliko poznat ovdašnjoj publici! Nakon što je 2019. nastupio…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati