Program


DEJAN PETROVIĆ BIG BAND

DEJAN PETROVIĆ BIG BAND

Dejan Petrović Big Band – 19.novembar 2019.godine

Trenutni događajiDejan Petrović Big Band – 19.novembar 2019.godine

 

“Trubom kroz Srbiju” - Veče narodne muzike 19.novembra 2019.godine u Velikoj dvorani Sava Centra u Beogradu, sa početkom u 20h. Dejan Petrović sa prijateljima: Snežana Djurišić, Merima Njegomir, Radiša Urošević, Čeda Marković, Nacionalni ansambl “Kolo” i Orkestar Mićo Petrović! U vrtlogu dobrih vibracija predstaviće muziku Srbije koja ostavlja bez daha i reči, a “Onde gde prestaju reči, tu počinje muzika”.

 

Dejan je najmlađi dobitnik “Majstorskog pisma”, višestruki osvajač svih nagrada na Saboru u Guči, među kojima je i nagrada Prva truba sveta. Širom sveta je poznat po izvođenju srpske tradicionalne muzike, koju često kombinuje sa totalno suprotnim, modernim elementima. Učestvovao je na svim većim, domaćim, muzičkim festivalima i nebrojeno puta je predstavljao Srbiju na raznim svetskim sajmovima, sportskim i kulturnim događajima, i to uvek sa velikim uspehom. Jednom rečju – Ambasador srpske trube.

 

Ne propustite priliku da budete deo ovog dugo očekivanog spektakla.

 

 

Izvor: Melos Estrada

Preporuka


ZDRAVKO ČOLIĆ

Štark Arena

Najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić održat će krajem novembra veliki koncert u Štark…

SEVERINA

Štark Arena

Nakon velike regionalne turneje ,,Dobrodošao u klub”, koju je videlo preko 250 hiljada…

PERPETUUM JAZZILE, svetska vokalna ekstaza, vraća se u Beograd u Sava Centar ,…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati