Program


Dejan Cukić & Spori Ritam

Dejan Cukić & Spori Ritam

Prošlo je dosta vremena od samostalnog koncerta u glavnom gradu legendi beogradskog zvuka, Dejana Cukića i Sporog Ritma, autora nekih od najvećih hitova srpskog rock’n’roll-a.

Trenutni događajiProšlo je dosta vremena od samostalnog koncerta u glavnom gradu legendi beogradskog zvuka, Dejana Cukića i Sporog Ritma, autora nekih od najvećih hitova srpskog rock’n’roll-a.
U proteklom periodu nastala je nova ,,armija” publike koja napamet zna i voli njihove pesme.

Dejan Cukić & Spori Ritam potpisuju pesme ,,Ja bih da pevam”, ,,Letnje kiše”, ,,Mokre ulice”, ,,Julija”, ,,Nebo jedino zna”, ,,Stranac u Beogradu”, ,,Dolazi tiho” i one se nalaze među najslušanijim pesmama koje se puštaju na radio stanicama i redovni su deo repertoara svakog pristojnog klupskog sastava. Kao iskreno svedočanstvo o jednom divnom vremenu, njihove pesme ostavile su dubok trag na muzičkoj sceni i zbog toga traju i danas.

Na beogradskom koncertu u avgustu u prostoru Bitefartcafe Summer Stage-a,  Dejan Cukić& Spori Ritam prisutnima će priprediti koncert za pamćenje, dati najbolje od sebe i sigurno podićiatmosferu do usijanja.

Informacije i rezervacije stolova:
063594294 & 063594054
www.bitefartcafe.com/kontakt 

Izvor: Novi Bitefartcafe

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ARA MALIKIAN

Kombank Dvorana, Beograd

Na svetskoj turneji „Royal garage“ , Ara Malikianj predstavlja svoj istoimeni album. Ova…

Spremite se za muzičko putovanje uz specijalan audio-vizuelni spektakl. Za pultom će mu…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati