Program


Dejan Cukić & Spori ritam

Dejan Cukić & Spori ritam

Dejan Cukić & Spori ritam  više

INFO ORGANIZATORA (10.02.2021):

Koncert koji je zakazan za 20.03.2021. zbog nepromenjene situacije sa pandemijom COVID - 19 se odlaže, a novi datum će biti saopšten uskoro.

 


 

 

INFO ORGANIZATORA (07.10.2020):

Koncert koji je bio zakazan za 16.10. odlaže se na 20.03.2021.
Već kupljene ulaznice biće važeće i za novi termin.

"Poštovani prijatelji,

Posle dogovora sa organizatorima koncerta iz Kombank dvorane, odlučeno je da najavljeni događaj ipak pomerimo za 20 mart sledeće godine. Nadamo se da će ta subota biti svojevrsna najava novog, slobodnijeg proleća (Treća sreća!)

Došli smo do zaključka da u uslovima koje nam nalažu propisane mere za skupove u zatvorenom prostoru nije moguće održati predstavu kakvu dugujemo i našoj publici i sebi posle toliko godina.

Nadamo se da imate razumevanja za ovu odluku i da će nam ukupne okolnosti najzad dozvoliti da se zajedno zabavimo na pravi način.

DC & Spori Ritam"

 


 

 

INFO ORGANIZATORA (04.09.2020): Na osnovu usvojene uredbe Vlade Srbije o neiskorišćenim ulaznicama za otkazane ili pomerene događaje Organizator kulturno-umetničkoe manifestacije može kupcu ulaznice koja nije iskorišćena da ponudi da je iskoristi za naredni termin događaja ili za neku drugu manifestaciju u organizaciji Kombank Dvorane (najkasnije do 31. decembra 2021. godine). Odluku organizatora možete preuzeti ovde.

 

 

INFO (05.05.2020): Koncert Dejan Cukić & Spori ritam koji je prvobitno trebalo da se održi 11. aprila, odlaže se za 16. oktobar. Kupci mogu da sačuvaju ulaznice za novi termin.

 

Izvor: Dvorana Doma sindikata

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

Jazz festival Nišville 2021

Niška Tvrđava, Niš

Jazz festival Nišville 2021

Ružni, prljavi, zli Slobodan Obradović (po motivima filma E. Skole) Reditelj: Lenka Udovički

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati