Program


CIRKUS NA LEDU

CIRKUS NA LEDU

Prvi put u Kragujevcu, 11.decembra u  dvorani „SBB Jezero“ ,održaće se spektakularna predstava internacionalnog „Grand“ cirkusa na ledu iz Ukrajine,uz učešće preko 40 umetnika klizanja.

Grand cirkus na ledu priređuje spektakle na ledu čiji umetnici izvode cirkuske tačke na granici mogućeg, očaravajući publiku širom sveta. Predstava u Kragujevcu se održava u sklopu njihove evropske turneje pod nazivom „Black &White“. Predstava je atraktivna i interesantna za gledaoce svih uzrasta (od 7 do 77).

„Grand“ cirkus na ledu je 1989. godine osnovala renomirana cirkuska porodica Saveliev, a 2002. godine je dobio specijalnu nagradu UNICEF-a za razvoj cirkuske umetnosti.

Predstava traje 90 minuta bez pauze, a tokom trajanja predstave umetnici na ledu desetak puta menjaju kostime, koreografiju i scenografiju, tako da će uz svetlosne i zvučne efekte predstava Grand cirkus na ledu potpuno opravdati epitet „SPEKTAKL“.

Sedišta nisu numerisana, tako da se publika smešta po vlastitiom  izboru uz napomenu ,da će klizačka podloga biti vidljiva iz svake pozicije u dvorani.

(Izvor: BOŠKO GAJIĆ PR AGENCIJA ZA KONCERTE I IZDAVAŠTVO VIDA KONCERT RADOBIĆ)

Preporuka


LEXINGTON

Štark Arena

LEXINGTON

LARA FABIAN

Štark Arena

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća…

Sa više od 20 miliona albuma prodatih širom sveta, Lara Fabian se vraća…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati