Program


CAPANNELLE – TAJNA BERBE 2003

CAPANNELLE – TAJNA BERBE 2003

CAPANNELLE – TAJNA BERBE 2003  više

Naziv:

CAPANNELLE – TAJNA BERBE 2003

Ekskluzivna horizontalna degustacija vina kultne toskanske vinarije Capannelle

 

Vreme:

Subota 07. decembar, 18.00

 

Mesto:

16. Beogradski Salon Vina, Hotel Hyatt Regency, Beograd

 

Cena vaučera:

3.000 RSD

(u cenu je uključena ulaznica za 16. Beogradski Salon Vina za 07. decembar)

 

Kapacitet:

26 mesta

 

Opis događaja:

 

Povodom deset godina uzastopnog učešća na Beogradskom Salonu Vina i njegovog šesnaestog izdanja, kultna toskanska vinarija Capannelle pripređuje ekskluzivnu horizontalnu degustaciju svojih najboljih vina – starih šesnaest godina!

 

Ova degustacija upečatljivo svedoči o tome kako u vinu, ma koliko mi u njemu učili, saznavali, otkrivali – nešto zauvek ostaje tajna. Leto 2003 u Toskani je bilo najtoplije u prethodnih 150 godina, najsušnije od 1945 i sa najmanjim prinosima ikad. Kada su se toskanska vina pojavila na “anteprima” degustacijama, dobijala su najrazličitije moguće ocene. Uglavnom su bila veoma snažna, visoko koncentrovana, sa visokim procentima alkohola. Malo koje od njih je bilo posebno privlačno u svojim prvim godinama. Većina svetskih stručnjaka se ipak složila oko toga da bi se od njih možda moglo očekivati mnogo tokom vremena. Zona Kjantija je tada istaknuta kao mogući toskanski favorit berbe 2003. u budućnosti.

 

Da li je tako? Manuele Verdeli iz vinarije Capannelle je siguran da jeste i to želi da vam prikaže na ovoj jedinstvenoj degustaciji, tokom koje će vam jedan neverovatan teroar u samom srcu Kjantija (Gajole in Kjanti) ispričati fantastičnu priču o svojih šesnaest godina u boci:

 

CHARDONNAY 2003

CHIANTI CLASSICO RISERVA 2003

SOLARE 2003

50&50 2003

 

Vebsajt:

www.bsv.rs

 

Izvor: Agencija za marketing INVINO

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u beogradsku Arenu.

ŽENSKI RAZGOVORI

Akademija 28, Beograd

U pitanju je urnebesna komedija koja redovno puni dvorane i uspešno zabavlja publiku. Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore,…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati