Program


BULLET FOR MY VALENTINE

BULLET FOR MY VALENTINE

Svetski poznati metalcore sastav Bullet For My Valentine, nastupiće po prvi put u karijeri u Srbiji, tačnije beogradskom Domu omladine 3. aprila!

MM Concerts predstavlja:

 

BULLET FOR MY VALENTINE u Beogradu!

 

Svetski poznati metalcore sastav Bullet For My Valentine, nastupiće po prvi put u karijeri u Srbiji, tačnije beogradskom Domu omladine 3. aprila!

 

Velšani su zvanično nastali 1998. godine kao Jeff Killed John da bi nešto kasnije ime promenili u Bullet For My Valentine a debi album The Poison objavili 2005. Od tada su odsvirali koncerte/turneje po celom svetu i objavili još pet studijskih albuma od kojih je poslednji Gravity izašao za Spinefarm prošle godine.

Dobitinicisuimnogihnagradazanajboljenovajlije(WelshMusicAward),najboljibritanskibend(MetalHammer),tenajboljesinglove(Kerrang!)...

Bendtrenutnočine pevač/gitarista Matt Tuck, gitarista Michael Paget, basista Jamie Mathias, te bubnjar Jason Dowld.

 

Naizričit zahtev benda odabran je Dom omladine Beograda kao intiman koncertni prostor na kome će najposvećeniji fanovi imati šansu da zajedno sa bendom kreiraju nezaboravnu atmosferu na premijernom koncertu u Srbiji.

 

Ulazniceće biti u prodaji u petak 01. februara tačno u 11:00 prepodne.

Brojulaznicajestriktnolimitirannasvega800primerakainakonštokapacitetbuderasprodatistihvišeneće biti u opticaju, niti će koncert biti prebačen u neki veći prostor.

 

Cene:

2.500rsd – specijalna akcija, prvih 100 ulaznica

3.000rsd – pretprodaja

3.800rsd – na dan koncerta

 

Preporuka


LEXINGTON

Štark Arena

LEXINGTON

DEEP PURPLE

Štark Arena

Ljubitelji tvrdog zvuka će imati jedinstvenu priliku da poslednji put čuju hitove rok…

Video singlom "Differences" Ana & The Changes najavljuju izlazak drugog studijskog albuma istoimenog…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.