Program


BLOGER FEST

BLOGER FEST

Biti bloger danas nije samo hobi ili stvar zabave. Bloger je u današnjem smislu te reči – stil života.

INFO ORGANIZATORA (25.10.2021.):

Zbog pooštravanja mera u cilju suzbijanja virusa Covid-19, kao i zbog toga što je veliki broj učesnika (iz istih razloga) otkazao dolazak na festival, ali i zbog toga što je deo organizatora Bloger festa zaražen virusom Covid - 19, festival se i ove godine otkazuje i odlaže, nadamo se, za proleće. Stavljamo zdravlje ispred svega i nadamo se da ćemo svi zdravi i biti kada se konačno, posle 2 godine, budemo okupili na poleće. 

Čuvajte se!

ORGANIZACIONI TIM BLOGER FESTA

 

 


 

Spremite se za jedino mesto koje okuplja blogere, influensere, instablogere i tik tokere! Treći put kažu da je tradicija. Tradiocionalni BLOGER FEST je manifestacija koja okuplja ličnosti iz oblasti estetike, marketinga, književnosti, filma, turizma itd. Na ovom skupu, kroz različite panele, gde će gosti i učesnici imati prilike da čuju, ali i porazgovaraju sa istaknutim ličnostima navedenih oblasti, kroz edukativni i zabavni sadržaj koji smo osmislili, BLOGER FEST zajednica dobija autentičnu manifestaciju na ovim prostorima, koja za cilj ima da blogerima, instablogerima I tik tokerima pruži mesto koje je posvećeno njima, gde se mogu upoznati uživo, povezati a i naučiti kako da svoj blog podignu na viši nivo.

Biti bloger danas nije samo hobi ili stvar zabave. Bloger je u današnjem smislu te reči – stil života.

Družimo se na Bloger festu, rastimo zajedno ne samo u virtuelnom svetu, već se pridružite i na svim ostalim aktivnostima koje ova manifestacija nudi. Dodji i podrži svoju zajednicu!

 

Instagram: https://www.instagram.com/blogerfest/

Facebook: https://www.facebook.com/blogerfest

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCxJR77Auz6Rfgi5JtmGlezA

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@blogerfest

Web sajt: https://www.blogerfest.com/

 

Izvor: BLOGER FEST

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak u beogradsku Arenu.

#STARFEST

Beogradski sajam, Hala 3

Muzički spektakl na Sajmu: Nucci, Sergej Pajić, Crni Cerak i mnogo drugih mladih zvezda

Аutor: Borislav Mrkšić Režija: Borislav Mrkšić

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati