Program


BELEF 2019 - VELIKI TALAS

BELEF 2019 - VELIKI TALAS

REČ REDITELJA: Nekako baš u vreme kada se rađala komedija Veliki talas, čuo sam vic, koji je išao otprilike ovako: “Jedan ima gde, a nema s kim. Drugi, ima s kim, ali nema gde. Treći ima gde, i ima s kim, ali ne zna čemu sve…  više

Nedelja, 30. jun
Vojni muzej u 21 čas

Pozorišna predstava
VELIKI TALAS
Zvezdara teatar

Autor: Igor Amadei
Režija i adptacija: Nenad Gvozdenović
Produkcija: Agencije Colonna i Impressario
Kompozitor: Vladimir Petričević

Igraju: LJiljana Stjepanović, Tanja Bošković, Lana Karaklajić, Pavle Pekić, Rade Marković, Stevan Piale


REČ REDITELJA: Nekako baš u vreme kada se rađala komedija Veliki talas, čuo sam vic, koji je išao otprilike ovako: “Jedan ima gde, a nema s kim. Drugi, ima s kim, ali nema gde. Treći ima gde, i ima s kim, ali ne zna čemu sve to…”

Dunja i Marko su, posle dugogodišnjeg zabavljanja, odlučili da stupe u zajednički život, ali su zapeli kod pitanja GDE. Dunja živi sa bakom Natalijom u stanu od 150 kvadrata. Ove komedije ne bi ni bilo da se Marko sviđa baki, ali ni ona, ni njena ćerka Daša, Dunjina tetka, ne mogu Marka “očima da vide”! Na Dunjin predlog da se Marko, ipak, doseli kod njih, Natalijin odgovor je više nego jasan: “Samo preko mene mrtve!” Da se ne bi” venčali u staračkom domu”, Dunja smišlja plan kako da privoli baku i tetku da prihvate Marka kao izabranika njenog srca!

 

 

 

(Izvor: www.belef.rs; zvezdarateatar.rs; foto: Matija Jovanović)

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Godinu dana nakon izuzetno uspešnog nastupa, megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov…

Nick Cave and The Bad Seeds

Štark Arena, Beograd

Beogradski koncert, koji je bio zakazan za 4. jun 2020, održaće se 15.…

Jazz festival Nišville 2020!

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati