Program


BELEF 2019 - QUEEN SIMPHONY

BELEF 2019 - QUEEN SIMPHONY

Queen Real Tribute, jedan od najboljih tribjut bendova na svetu slavne grupe Kvin, održaće u pratnji kamernog orkestra Muzikon i hora veliki koncert pod nazivom Queen Symphony Show. U specijalnim aranžmanima za orkestar i hor, vrhunski muzičari će izvoditi najveće hitove jednog od najuticajnijih bendova svih vremena.  više

OBAVEŠTENJE: Obaveštavamo Vas da će se koncert benda Queen real tribute pod nazivom Queen symphony show održati 26. juna u 21 čas na Platou ispred Vojnog muzeja usled najavljenih nepovoljnih vremenskih uslova. Lokacija i satnica ostaju nepromenjeni. Kupci ulazinica kojima novi termin ne odgovara mogu da izvrše povrat na sledeći način: Ulaznice kupljene online - pošaljite email na office@tickets.rs. Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima - povrat na Blagajni Štark Arene.

 

Utorak, 26. jun
Vojni muzej u 21 čas

Koncert QUEEN SYMPHONY SHOW
benda QUEEN REAL TRIBUTE
uz pratnju kamernog orkestra MUZIKON i hora

Članovi benda Queen Real Tribute
Ivan Ristanović – vokal
Nenad Bojković – gitara
Ivan Đerfi – bas gitara
Radoš Ćapin – bubanj
 
  
Queen Real Tribute, jedan od najboljih tribjut bendova na svetu slavne grupe Kvin, održaće u pratnji kamernog orkestra Muzikon i hora veliki koncert pod nazivom Queen Symphony Show. U specijalnim aranžmanima za orkestar i hor, vrhunski muzičari će izvoditi najveće hitove jednog od najuticajnijih bendova svih vremena. 

Bend Queen Real Tribute tokom trinaest godina postojanja obišao je čitav svet. Samo u Brazilu održali su više od 70 koncerata tokom čak četiri briljantne turneje, a nastupali su i u Portugaliji, Francuskoj, Češkoj, Švajcarskoj, Austriji, Bugarskoj, Rumuniji, Makedoniji, Sloveniji, BiH, Crnoj Gori,  Hrvatskoj, Kini, Rusiji i drugim zemljama. Svojim talentom preslikavanja originala zadivili su publiku.

Detalji kojima bend posvećuje pažnju u scenskom nastupu su takođe fascinantni. Frontmen nosi identične kostime kakve je nosio Fredi Merkjuri, gitarista koristi model gitare baš kao i Brajan Mej i svira metalnim novčićem umesto trzalicom, kako bi dočarao originalni zvuk grupe Kvin. 

The Show Must Go On, We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free i We Are The Champions samo su neki od megahitova grupe Kvin u posebnom aranžmanu za orkestar i hor kojim će dirigovati mladi beogradski umetnik i dirigent Miloš Jovanović, ujedno i autor aranžmana. Još jednim okupljanjem profesionalnih muzičara čuva se sećanje na bogato stvaralaštvo grupe Kvin, na neponovljivog i jedinstvenog Fredija Merkjurija i odaje počast ovim legendama muzičke istorije.

Preporuka


Nick Cave and The Bad Seeds

Štark Arena, Beograd

Beogradski koncert, koji je bio zakazan za 4. jun 2020, održaće se 15.…

NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS

Sava Centar, Beograd

U Beograd stiže Nik Mejson, bubnjar grupe Pink Floyd koji će zajedno sa…

SCENA MIRA TRAILOVIĆ JEDAN PIKASO Dž. Hačer

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati