Program


BELEF 2019 - QUEEN SIMPHONY

BELEF 2019 - QUEEN SIMPHONY

Queen Real Tribute, jedan od najboljih tribjut bendova na svetu slavne grupe Kvin, održaće u pratnji kamernog orkestra Muzikon i hora veliki koncert pod nazivom Queen Symphony Show. U specijalnim aranžmanima za orkestar i hor, vrhunski muzičari će izvoditi najveće hitove jednog od najuticajnijih bendova svih vremena.  više

Trenutni događajiUtorak, 25. jun
Vojni muzej u 21 čas

Koncert QUEEN SYMPHONY SHOW
benda QUEEN REAL TRIBUTE
uz pratnju kamernog orkestra MUZIKON i hora

Članovi benda Queen Real Tribute
Ivan Ristanović – vokal
Nenad Bojković – gitara
Ivan Đerfi – bas gitara
Radoš Ćapin – bubanj
 
  
Queen Real Tribute, jedan od najboljih tribjut bendova na svetu slavne grupe Kvin, održaće u pratnji kamernog orkestra Muzikon i hora veliki koncert pod nazivom Queen Symphony Show. U specijalnim aranžmanima za orkestar i hor, vrhunski muzičari će izvoditi najveće hitove jednog od najuticajnijih bendova svih vremena. 

Bend Queen Real Tribute tokom trinaest godina postojanja obišao je čitav svet. Samo u Brazilu održali su više od 70 koncerata tokom čak četiri briljantne turneje, a nastupali su i u Portugaliji, Francuskoj, Češkoj, Švajcarskoj, Austriji, Bugarskoj, Rumuniji, Makedoniji, Sloveniji, BiH, Crnoj Gori,  Hrvatskoj, Kini, Rusiji i drugim zemljama. Svojim talentom preslikavanja originala zadivili su publiku.

Detalji kojima bend posvećuje pažnju u scenskom nastupu su takođe fascinantni. Frontmen nosi identične kostime kakve je nosio Fredi Merkjuri, gitarista koristi model gitare baš kao i Brajan Mej i svira metalnim novčićem umesto trzalicom, kako bi dočarao originalni zvuk grupe Kvin. 

The Show Must Go On, We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free i We Are The Champions samo su neki od megahitova grupe Kvin u posebnom aranžmanu za orkestar i hor kojim će dirigovati mladi beogradski umetnik i dirigent Miloš Jovanović, ujedno i autor aranžmana. Još jednim okupljanjem profesionalnih muzičara čuva se sećanje na bogato stvaralaštvo grupe Kvin, na neponovljivog i jedinstvenog Fredija Merkjurija i odaje počast ovim legendama muzičke istorije.

Preporuka


FIBA Women's EuroBasket 2019

Hala "Čair", Kristalna Dvorana, Beogradska Arena

Najbolje ženske košarkaške reprezentacije Evrope će se ovog leta boriti za evropski tron…

Marina Abramović, Čistač

Muzej savremene umetnosti

Izložba Čistač je prva velika evropska retrospektiva Marine Abramović, koncipirana u bliskoj saradnji…

REČ REDITELJA: Nekako baš u vreme kada se rađala komedija Veliki talas, čuo…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja