Program


ARTAN LILI

ARTAN LILI

Nojz-pop bend Artan Lili...

INFO ORGANIZATORA (04.11.2020): Koncert benda Artan Lili najavljen za 6. novembar u beogradskoj Kombank dvorani definitivno je otkazan zbog situacije oko Kovid-19 pandemije. Za povrat ulaznica kupljenih za koncert Artan Lili potrebno je uraditi: ulaznice kupljene online – poslati email na office@tickets.rs, ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima – povrat na blagajnama Ušće Shopping Center i Doma omladine Beograda, a ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda poslati email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.


 

 

INFO ORGANIZATORA (31.10.2020):

Koncerti bendova Artan Lili, Kanda Kodža i Nebojša, Neno Belan & Fiumens i Čovek bez sluha najavljeni tokom novembra u beogradskoj Kombank dvorani odloženi su za mart 2021. godine, zbog u međuvremenu pogoršane situacije sa pandemijom Kovid-19.

Tri nedavna, uspešna koncerta Amire Medunjanin u Kombank dvorani, kao i brojni drugi koncerti održavani u Beogradu i Srbiji, upućivali su na to da postoji realna mogućnost organizovanja muzičkih događaja tokom ove jeseni, u skladu sa zdravstvenim preporukama. 

Međutim, kao što sada svi možemo da vidimo, poslednjih dana globalno je došlo do pogoršavanja situacije oko pandeme Kovid-19. U trenutku kada raste broj zaraženih, svi moramo biti oprezniji u brizi sa svoje i zdravlje drugih ljudi. Stoga, smatramo da nije preporučljivo da u ovom trenutku rizikujemo sa okupljanjima posetilaca na našim koncertima. To ne bi bilo uživanje ni za muzičare na bini, ni za posetioce u dvorani, bez obzira na poštovanje neophodnih zdravstvenih mera.  

Ne preostaje nam ništa drugo nego da koncerte Artan Lili (6. novembar), KKN (7. novembar), Neno Belan & Fiumens (10. i 11. novembar) i ČBS (25. novembar) odložimo za mart 2021. godine u Kombank dvorani. Nove datume saopštićemo uskoro. Kupljene ulaznice ostaju važeće i nije ih potrebno menjati. Ukoliko neko želi, povrat ulaznica počinje od srede 4. novembra.


The Best of Artan Lili prvi put u Kombank dvorani!

 

Nojz-pop bend Artan Lili prvi put u karijeri će 6. novembra (20:00) održati koncert u prestižnoj Kombank dvorani u Beogradu, gde će promovisati reizdanja na CD-u debija "Artanl Lili" i drugog albuma "New Deal". Artan Lili nastupaju u nekadašnjem Domu sindikata u okviru koncertnog serijala promoterske kuće Long Play "Pod maskama".

"Izuzetno je zadovoljstvo nastupiti po prvi put u jednom od najboljih i zasigurno legendarnih koncertnih prostora kakav je Kombank dvorana. Publika Artan Lilija svakako zaslužuje jednu ovakvu, adekvatnu beogradsku koncertnu promociju reizdanja prva dva albuma, i može da očekuje celovečernji the best of Artana, hitove koje svi dobro znaju, ali i one nove pesme sa trećeg albuma koje publika na koncertima tek upoznaje", poručuju Artan Lili.

Beogradski bend prvi je ustalio običaj objavljivanja niza singlova, kao što su regionalni hitovi "Ako stanemo tu", "Nije svejedno", "Srce", "Ono što te neće" ili "Ispod kože" ili "D.E.P.R.A" (prva nagrada Milan Mladenović 2019.), koje će potom objediniti u formi albuma "Artan Lili" (2015) i "New Deal" (2018), oba reizdana za Croatia Records i PGP-RTS, a nedavno je stigao i aktuelni "III" (2020). Ovakav pristup niko nije uradio pre Artan Lili, koji svoju inovaciju opisiju kao "osavremenje zastarelog vida izdavanja albuma". 

Uticajni rok poslenik Dragan Ambrozić primetio je da su, pored pristupa diskografiji, Artan Lili zabeležil "novi pomak na ovdašnjoj muzičkoj sceni, u njenoj poeziji i samosvesti", za kritičara Sinišu Miklaužića (Muzika.hr) su “jedno od najjačih imena koja su se pojavila na regionalnoj sceni zadnjih godina", dok je Sandro Njegovan (Sound Report) ocenio da je njihova "energična, plesna, pevna i nadasve zarazna muzika...rezultat čistog talenta, dobro osmišljenog načina izdavanja singlova i najviše od svega - vere u svoj rad".

Četvorku koju čine Bojan Slačala (bas i vokal), Romana Slačala (vokal i daire), Marko Ajković (bubanj) i Ivan Skopulovič (gitara) u Kombank dvorani očekuje koncert u neobičnim uslovima koje diktira život u Kovid-19 zaraženom svetu.

"Veoma je važno shvatiti da se kulturni događaji moraju održavati u ovako teškom vremenu, onako kako se to može raditi. Kao grupa koja je u nemogućim uslovima u prethodnih par meseci održala veliki broj koncerata, imali smo priliku da se uverimo koliko publici znače naši nastupi. Svesni smo odgovornosti prema toj publici i kulturnoj sceni uopšte, i mogu samo da kažem da će to biti jedna prava koncertna poslastica za one najbrže, jer je broj ulaznica ograničen", kaže Slačala.

Ulaznice za koncert Artan Lili 6. novembra koštaju 1.200, 1.500 i 1.800 dinara.

Koncerti serijala "Pod Maskama" održavaju se u skladu sa trenutnim zdarvstvenim propisima i preporukama, uz ograničen broj posetilaca, distancu, obavezno nošenje maski i dr.

Izvor: Long Play

 

<!-- [if gte mso 9]> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" Name="Medium L

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Koncert Zdravka Čolića u prostoru "Kneževog arsenala" u Kragujevcu biće održan 4.septembra u…

Igor Bojović Mačor u čizmama Režija: Jug Radivojević

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati