Program


ARSENAL FEST 10 - komplet

ARSENAL FEST 10 - komplet

Jubilarni Arsenal Fest X biće održan od 25. do 27. juna 2020. godine u Kragujevcu, a već sada od 20. decembra počinje praznička pretprodaja kompleta ulaznica za sve tri večeri, uz specijalan, izuzetno povoljan novogodišnji popust!!!

Trenutni događajiJubilarni Arsenal Fest X biće održan od 25. do 27. juna 2020. godine u Kragujevcu, a već sada od 20. decembra počinje praznička pretprodaja kompleta ulaznica za sve tri večeri, uz specijalan, izuzetno povoljan novogodišnji popust!!!

 

Pošto nam se bliži okrugla Nova 2020. godina, i u njoj deseti Arsenal Fest, posetioci mogu zaključno do 3. januara kupiti komplet ulaznica za sve tri večeri za samo 2.000 dinara, preko prodajnih mesta i mrežewww.tickets.rs

 

Arsenal je od svog prvog izdanja 2011. godine izrastao u respektabilan i uticajan regionalni muzički festival, koji privlači ne samo posetioce iz Srbije i bivše Jugoslavije, već i ostatka Evrope i sveta, pažljivim odabirom i spojem zanimljivih i uticajnih svetskih i regionalnih imena. Kao potvrda vrednosti Arsenala iz inostranstva je najpre stigao pre dve godine poziv za članstvo u Yourope - The Association of European Festivals (Udruženje evropskih festivala).

 

Sada je Arsenal Fest nominovan za prestižnu "European Festival Awards 2019" (Evropska festivalska nagrada) u kategoriji "Najboljeg malog festivala", a pobednici će biti proglašeni na svečanoj dodeli 15. januara 2020. godine u Groningenu u Holandiji.

 

U kategoriji "Najboljih malih festivala" (do 10.000 posetilaca dnevno) pored kragujevačkog Arsenala nominovani su Jazz in the Park (Rumunija), Leffingeleuren (Belgija), Maifeld Derby (Nemačka), No Sleep Festival (Srbija), Roadburn Festival (Holandija), SHARPE Festival (Slovačka), Szene Openair (Austrija), Tauron Nowa Muzyka Katowice (Poljska) i Wacken Winter Nights (Nemačka).

Nadamo se lepim vestima na početku iduće godine, odnosno prvim imenima izvođača jubilarnog, slavljeničkog Arsenal Festa X!

 

https://www.facebook.com/arsenalfestofficial/

https://www.instagram.com/arsenalfest/?hl=en

https://twitter.com/Arsenal_fest_KG

 

Izvor: Long Play

 

Preporuka


FIBA Women's OQT 2020

Hala Aleksandra Nikolić

FIBA Women's OQT 2020

NATAŠA BEKVALAC

Štark Arena

NATAŠA BEKVALAC

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati