Program


Ana Stanić - za 20,30 godina

Ana Stanić - za 20,30 godina

Ekskluzivan intimni koncert sa revijalnim orkestrom Impresija

ANA STANIĆ – Pop simfonija u Nišu

Ekskluzivan intimni koncert sa revijalnim orkestrom Impresija

 

Posle uspešnog koncerta u Beogradu, kantautorka mnogobrojnih hitova, Ana Stanić, sa svojom „Pop simfonijom“ otpočinje turneju i po drugim gradovima. Ovog puta osmislila  je intiman, a muzički grandiozan koncert,  na kojem izvodi svoje najveće hitove i poneki svetski evergrin, uz pratnju velikog broja muzičara.  Pop simfoniju "Za 20, 30 nekih godina" otpevaće u Nišu u Domu vojkse 24. januara 2020. godine sa revijalnim orkestrom “Impresija” potpomognutim duvačkom sekcijom iz Beograda, pod dirigentskom palicom maestra Nebojše Cvijanovića , pratećim rok bendom Elektric Funx , članovima hora Glasne žice i specijalnim gostima iznenađenja.

 

 „Ispunila mi se dugogodišnja želja da napravim koncert na kom ću svoje najveće hitove izvesti uz pratnju simfonijskog orkestra. Taj muzički grandiozni projekat sam ostvarila 24. oktobra u Beogradu i sad želim da tu magiju podelim i sa drugom publikom. Koncert u Beogradu ću pamtiti po nekom predivnom svetu u sali koji mi je dao ono najlepše od sebe, po svih 40-oro mjuzičara na bini koji su svirali kao jedan, po tome koliko sam uživala pevajući svaku notu i koliko je ljubavi bilo te večeri u sali.

Sad pozivam sve sanjare, nepopravljive romantike i diskretne buntovnike iz Niša da zajedno doživimo “priču za pamćenje” uz pesme Grad, Molila sam anđele, Nostalgija, Za 20,30 nekih godina, Neka gori sve, Više nisi moj, i mnoge druge u novom ruhu.”

Izvor: Dreamers doo

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov Johann Strauss Orchestra najavili su povratak…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Usled i dalje nepovoljne situacije izazvane pandemijom Kovid-19, planirani koncert Zdravka Čolića u…

Tekst i režija: Nikola Pejaković Uloge: Andrija Milošević Sloboda Mićalović Viktor Savić Aleksandra…

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik je saglasan sa Ticket Vision newsletter pravilima privatnosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati