Program


ADIL

ADIL

Nakon prepune velike dvorane na prvom koncertu, organizatori su odlučili da obraduju publiku još jednim veličanstvenim “Unplugged” koncertom Adila Maksutovića.

Adil Maksutović

 

02.decembar 2019.god, 20h – Sava Centar, Beograd

 

 

 

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA – DRUGI KONCERT!

 

 

 

Nakon prepune velike dvorane na prvom koncertu, organizatori su odlučili da obraduju publiku još jednim veličanstvenim “Unplugged” koncertom Adila Maksutovića.

 

 

 

Adil će drugi Beogradski “Unplugged” solistički koncert održati u velikoj dvorani Sava Centra 02.decembra 2019.godine, u 20h časova.

 

 

 

Adil je rođen 14. jula 1983. godine u Beogradu gde je mnogo godina sticao pevačku reputaciju. Mladi srpski pevač osvojio je simpatije za vrlo kratak period i na sam vrh javne scene popeo se munjevitom brzinom. U tome mu je pomogla njegova pesma “Ne mogu bez tebe ja”, koja postaje najveći hit na prostorima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, što su opravdale i brojne nagrade i priznanja od strane publike i muzičkih kritičara.

 

Izdao je četiri albuma do sada – njegov prvenac 2008.godine, zatim 2010.godine “Ljubi me po sećanju”, “Maskenbal” 2013.godine i “Ja sam ostao ja” 2016.godine. Pesma “Ne mogu bez tebe ja” bila je na mnogim listama širom zemlje i čula se na mnogim radio stanicama kod nas, a i u okruženju. Drugi po redu album “Ljubi me po sećanju” u izdanju City Records-a sa 8 pesama, još više ga je popularisao i time je na našoj estradi zauzeo jedno od vodećih mesta koje mu zaista i pripada.

 

 

 

Na Grandovom festivalu 2012. godine zasluženo je odneo pobedu i osvojio prvo mesto prelepom baladom pod nazivom “Laku noć”.

 

 

 

Održao je brojne turneje širom sveta, te nastupao s nekim od najvećih imena srpske folk muzike. U novembru 2017.godine je održao dva velika solistička koncerta u prepunom Sava Centru u Beogradu. Ovaj vrsni mladi talentovani pevač malo koga bi ostavio ravnodušnim svojim glasom, koji u svakom tonu nosi neku posebnu emociju. Ogroman i širok repertoar svih muzičkih pravaca, pažljivo je koncipiran sa Adilovim vokalom, koji u svakoj pesmi daje jednu novu savršenu formu i time stiče veliku popularnost i armiju novih obožavalaca i poštovalaca gde god da nastupa. Ovaj mladi umetnik vedrog duha, iskren i otvoren, svojom upornošću i vrednim radom nezadrživo napreduje.

 

 

 

Izvor: Melos Estrada

 

 

 

 

Preporuka


André Rieu

Štark Arena, Beograd

Godinu dana nakon izuzetno uspešnog nastupa, megapopularni dirigent i virtuoz na violini injegov…

ZDRAVKO ČOLIĆ

Knežev Arsenal, Kragujevac

Usled i dalje nepovoljne situacije izazvane pandemijom Kovid-19, planirani koncert Zdravka Čolića u…

Grupa NEGATIVE održaće koncert na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe...

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati