Program


ADIL

ADIL

Jedan od najpopularnijih mladih pevača, Adil Maksutović, održaće pred beogradskom publikom u dvorani Sava Centra svoj solistički koncert 14. novembra 2019. godine.  više

Adil Maksutović

14.novembar 2019.god, 20h – Sava Centar, Beograd

Jedan od najpopularnijih mladih pevača, Adil Maksutović, održaće pred beogradskom publikom u dvorani Sava Centra svoj solistički koncert 14. novembra 2019. godine.

Adil je rođen 14. jula 1983. godine u Beogradu gde je mnogo godina sticao pevačku reputaciju. Mladi srpski pevač osvojio je simpatije za vrlo kratak period i na sam vrh javne scene popeo se munjevitom brzinom. U tome mu je pomogla njegova pesma “Ne mogu bez tebe ja”, koja postaje najveći hit na prostorima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, što su opravdale i brojne nagrade i priznanja od strane publike i muzičkih kritičara.

Izdao je četiri albuma do sada – njegov prvenac 2008.godine, zatim 2010.godine “Ljubi me po sećanju”, “Maskenbal” 2013.godine i “Ja sam ostao ja” 2016.godine. Pesma “Ne mogu bez tebe ja” bila je na mnogim listama širom zemlje i čula se na mnogim radio stanicama kod nas, a i u okruženju. Drugi po redu album “Ljubi me po sećanju” u izdanju City Records-a sa 8 pesama, još više ga je popularisao i time je na našoj estradi zauzeo jedno od vodećih mesta koje mu zaista i pripada.

Na Grandovom festivalu 2012. godine zasluženo je odneo pobedu i osvojio prvo mesto prelepom baladom pod nazivom “Laku noć”.

Održao je brojne turneje širom sveta, te nastupao s nekim od najvećih imena srpske folk muzike. U novembru 2017.godine je održao dva velika solistička koncerta u prepunom Sava Centru u Beogradu. Ovaj vrsni mladi talentovani pevač malo koga bi ostavio ravnodušnim svojim glasom, koji u svakom tonu nosi neku posebnu emociju. Ogroman i širok repertoar svih muzičkih pravaca, pažljivo je koncipiran sa Adilovim vokalom, koji u svakoj pesmi daje jednu novu savršenu formu i time stiče veliku popularnost i armiju novih obožavalaca i poštovalaca gde god da nastupa. Ovaj mladi umetnik vedrog duha, iskren i otvoren, svojom upornošću i vrednim radom nezadrživo napreduje.

Izvor: Melos Estrada

Preporuka


ZDRAVKO ČOLIĆ

Štark Arena

ZDRAVKO ČOLIĆ RUŠI REKORDE - ČETIRI ARENE ZA BEOGRAĐANE!

SEVERINA

Štark Arena

Nakon velike regionalne turneje ,,Dobrodošao u klub”, koju je videlo preko 250 hiljada…

Dario Fo Pošteni provalnik Režija: Milan Karadžić

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja. Klikom na dugme "PRIJAVA", korisnik prihvata da od strane Tickets.rs na email dobija Novosti.

Dragi korisniče,

Ovaj sajt koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta prihvatate korišćenje kolačića. Politika privatnosti

Prihvati